Атмосферното налягане ще бъде значително по-високо от средното за октомври.

...
Атмосферното налягане ще бъде значително по-високо от средното за октомври.
Коментари Харесай

ВЯТЪРЪТ ДОКАРВА ОБЛАЦИ: Остава слънчево, въпреки мъгливото утро

Атмосферното налягане ще бъде доста по-високо от междинното за октомври. През деня едва ще се намали. Вятърът в множеството региони краткотрайно ще стихне, оповестяват от Национален институт по метеорология и хидрология.

Минималните температури ще бъдат сред 1 и 6 градуса, малко по-високи по морския бряг, а в обособени високи полета и котловини, най-вече на Западна България, до минус 2 градуса, в София към 1 градус.

През деня ще бъде най-вече слънчево, само че в утринните часове тук-там в низините и котловините ще има мъгла.

Вятърът от изток-североизток ще се усили до сдържан и по-късно денем на крайните източни региони ще се образува ниска облачност. Максималните температури ще бъдат сред 9 и 14 градуса, в София към 10 градуса.
свързани новини28139на 08.05.2021
Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево, само че по-късно денем ще се образува ниска облачност. Вятърът от изток-североизток ще се усили до сдържан. Максималните температури ще са 12-13 градуса. Температурата на морската вода е 15-17 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан до мощен изток-югоизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 6 градуса, на 2000 метра - към 0 градуса.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР