Атмосферата на равенство и доверие на работното място увеличава креативността

...
Атмосферата на равенство и доверие на работното място увеличава креативността
Коментари Харесай

Равенство и доверие: Колко са важни на работното място

Атмосферата на тъждество и доверие на работното място усилва творчеството на чиновниците шест пъти.

Това е открито след изследване на компанията Accenture, резултатите от което са оповестени в отчета Getting to Equal 2019.

Проучването сочи, че 95% от мениджърите по света виждат нововъведенията като жизненоважни за конкурентоспособността и жизнеспособността на бизнеса. Културата на тъждество е мощен мотор на новаторския метод на мислене , доста по-силен от други фактори, които отличават организациите като промишлеността, страната или демографските данни за работната мощ.

Според интервюираните, хората с друг пол, половата еднаквост, възраст и от разнообразни етнически групи са по-креативни и ефикасни в работна среда, където се цени културата на равенството.

 Равенство и доверие: Колко са значими на работното място

За самата компания Accenture и в частност за нейния офис в България е приоритет основаването на удобна среда за работа и кариерно израстване за дамите. Фирмата е въвела спомагателни бенефити за дамите в екипа си, част от които са гъвкаво работно време, home office, бонус “майчинство ” и брачен бонус.

Онлайн изследването на Accenture включва повече от 18 000 експерти в 27 страни, от които 1400 в Съединените щати – през октомври 2018 година, както и телефонно изследване с повече от 150 мениджъри в осем страни през ноември и декември 2018 година

Не допускайте да ви мачкат на работа, в случай че сте интроверт

Колко нездравословно е да си ревизираме постоянно имейлите?

Добрият водач в никакъв случай не споделя “може би ”

 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР