Атентатът срещу мен е атентат срещу държавата и нейното нормално

...
Атентатът срещу мен е атентат срещу държавата и нейното нормално
Коментари Харесай

Първо в Narod.bg: Това е началото на края на олигарсите и политическата мафия

Атентатът против мен е атентат против страната и нейното обикновено действие, против разделянето на управляващите и съществени правила и европейски полезности като правовата страна.

Това е началото на края на това, което българските жители назовават „ превзета страна “ и краят на „ политическия отпадък “ и „ политическата мафия “, изтъквам думи на хората.

Всичко стартира от дълго време, това е незаконна скица, което ще реши съдът, в хода на инспекциите мога и съм задължен да кажа истината, тъй като тя ще ни направи свободни, разгласи основният прокурор Иван Гешев на изключителна конференция, съобщи кореспондент на Narod.bg.

Втората причина да съм тук, макар плануваното в четвъртък чуване във Висш съдебен съвет, е да кажа истината. Това, което ще спестя, ще го кажа пред Висш съдебен съвет.

Ще желая отказ на част от тези членове на Висш съдебен съвет, които може би вземат участие в това нападение против правосъдната власт.

Трябва да се срамят тези, които направиха всичко това, а те са може би тези, които народът назовава олигархия.

Реклама

Въпреки политическия напън – над 70 процедури, сигнали против мен и мои близки хора, прокуратурата работи.

Зад атентата, целящ убийството ми, може би стоят ползите на Руската федерация.

Получих позвъняване от Ясен Тодоров, че специалист от Израел извява предпочитание да даде прелиминарен разбор каква е обстановката.

Той е с много сериозна биография и един от най-хубавите в Израел. Експертът призна, че бомбата е била за ликвидиране, не е ясно в случай че удари даже бронирана кола, какъв ще е резултатът, изясни Гешев.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

ВИДЕОТО ТУК

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР