Астрологът Юлия Лифанова разкрива защо остават броени дни до най-важното

...
Астрологът Юлия Лифанова разкрива защо остават броени дни до най-важното
Коментари Харесай

Голям кръст ще се появи на небето: Астролог разказва защо 18 юли е най-важната дата в годината

Астрологът Юлия Лифанова разкрива за какво остават броени дни до най-важното астрологично събитие на лятото - кармичните възли, когато Плутон и Слънцето образуват Големия кръст. Какво е това и какво ни готви Вселената?

През юли 2023 година ще се случат няколко значими астрологични събития, които са редки и кармични (съдбовни) заради присъединяване в тях на най-важните точки и планети. 

Първо, на 13 юли, възлите Раху и Кету се реалокират от оста Телец-Скорпион към Овен-Везни за година и половина. Този преход дава отговор за брачните връзки, интимните връзки и всевъзможен тип партньорства. Това значи, че Вселената води всеки от нас до най-важните събития в живота, без значение дали става дума за нова връзка, женитба, бракоразвод, подписване на бизнес партньорство или начало на правосъден развой. Някои от горните ще се случат на безусловно всеки!



Основното събитие ще се случи в интервала 17-18-19 юли - точно в тези дни в небето се събира най-тежката настройка на планетите, която се назовава Големият кръст. Планетата Плутон, Слънцето + Луната и възлите на кармата Раху и Кету образуват четири точки в небето. Интересното е, че Плутон в тази ситуация " дирижира " обстановката, тъй като е шеф на Раху в Овен. Важно е, че Новолунието в Рак ще настъпи на 17 юли, т.е. и двете светила ще стоят на един и същи градус в небето – няма по какъв начин да се скриете от събитията!

Големият кръст е голяма сила, сравнима с атомна електроцентрала, когато в космоса се освобождава голям капацитет на напрежение и в това време дава опция за трагична смяна. В най-лошия случай може да се случи някаква злополука, а в най-хубавия случай - внезапна промяна при доста хора и предпочитание изцяло да трансформират ориста си.

 

Плутон е виновен за гибелта на всичко, което няма капацитет, а Слънцето значи нашето благополучие, наслада и наслаждение да бъдем себе си. Напрегнатият аспект сред тях подсказва, че ще би трябвало радикално да измененията живота си и от 17 до 19 юли. Прогнозата е, че доста хора ще създадат нещо съдбовно. Независимо дали тази смяна се отнася до връзка, кариера, местоживеене, тя ще докара до пробуждането на стотици хора за живот по техните лични правила!

Кои зодии ще бъдат най-повлияни от Големия кръст?

Разбира се, най-вече ще се промени ориста на представителите на знаците, в които ще застанат Слънцето, Плутон и Възлите. А това са Козирог, Рак, Везни и Овен. Влиянието мощно ще „ закачи ” и тези, чиито знаци се ръководят от Плутон и Слънцето, а това са Скорпионите и Лъвовете.

Вследствие на въпросното астрологично събитие пък най-сериозни промени ще претърпят хората, родени на следните дати:

20 и 21 януари

20 и 21 април

23 и 24 юли

23 и 24 октомври



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР