Асоциацията на чуждестранната преса в Холивуд (The Hollywood Foreign Press

...
Асоциацията на чуждестранната преса в Холивуд (The Hollywood Foreign Press
Коментари Харесай

Звездите, които пренебрегнаха черното

Асоциацията на задграничната преса в Холивуд (The Hollywood Foreign Press Association) раздаде за 75-ти път своите награди за кино и телевизионно творчество. Церемонията по връчването на Златните глобусу се организира нощес в Бевърли Хилс, Калифорния.

Неизбежно церемонията мина под знака на граддиозните секс кавги, които през миналата година раздрусаха Холивуд и разкриха мрачни секрети от живота на доста кино дейци, измежду които бяха имената на Харви Уайнстийн, Кевин Спейси, Дъстин Хофман, Стивън Сегал, Джефри Тамбор и други

Именно разкриването на тези мрачни секрети, защитавани с години, постановиха и специфичния дрескот за събитието. В знак на съпричастност и поддръжка към тези, които са били жертва на полов тормоз,, всички (или най-малко повечето) присъстващи, избраха тоалети в черен цвят.

Все отново измежду присъстващите на церемонията имаше звезди, чиито тоалети се открояваха на фона на останалите посетители, облечени в черно. Дали тъй като не бяха разбрали концепцията на черния цвят, или тъй като не подкрепяха митинга против половите насилници в Холивуд, на събитието имаше и такива, които бяха пренебрегнали черното.

На чело на листата застана президентът на Асоциацията на задграничната преса в Холивуд - Мехер Татна, която бе облечена с алено сари.



Най-фрапиращия тоалет обаче беше на Бланка Бланко, за която дрескодът очевидно не важеше. Актрисата се появи на аления килим с алено алена рокля.



Германският модел Барбара Майер също бе облечена с несъответствуващ пъстър тоалет. Тя носеше рокля с флорални претекстове с смело деколте и дълъг шлейф.



Сред неуместно облечените се подреди и актрисата Кери Уошингтън, която, въпреки да бе почела черния цвят, бе избрала рокля без презрамки, направена от блестяща материя. Тоалетът й имаше дълбока цепка, тъй че звездата можеше да излага заголеното си бедро на показ.



Актрисата Джейми Чънг беше почела черния цвят, само че единствено ненапълно, тъй като се появи с забавни и чудати обувки — едната бе черна, само че другата беше бяла.



Алексис Уилямс също влезе в листата на най-зле облечените. Роклята й беше черна с оранжеви и сребристи полукръгове на бюстието.



Дебра Месинг също се отличи с топ, декориран с блестящи детайли, пай начело и дълъг до земята откъм гърба.



Имаше и други, които не бяха напълно в прорез с оповестения черен дрескод, само че си бяха разрешили да "обогатят " тоалетите си с обилни детайли, които бяха видени от някои критици като сектантство от общата концепция на вечерта.

Роклята на Алексис Бледел бе с бяло бюстие.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР