Асоциация на топлофикационните дружества в България пусна полезен наръчник със

...
Асоциация на топлофикационните дружества в България пусна полезен наръчник със
Коментари Харесай

Публикуваха наръчник със съвети към клиентите на топлофикациите

Асоциация на топлофикационните сдружения в България пусна потребен справочник със препоръки към клиентите на топлофикациите
От Асоциация на топлофикационните сдружения в България реализириха на дело доста скъпа концепция, която да улесни българските консуматори при започване на новия отоплителен сезон в цялата страна.  Те издадоха особено основан къс справочник с името „ Пътеводител в света на доставките на топлинна сила и топлинно счетоводство “, в който дават съответни, налични и  потребни отговори на по-голямата част от въпросите на клиентите.

Енергийният специалист Инж.Кремен Георгиев, който е ръководител на Асоциация на топлофикационните сдружения в България, изясни, че „ Пътеводител в света на доставките на топлинна сила и топлинно счетоводство “ е в действителност доста потребно четиво, станало факт с помощта на  знанията и огромния труд на опитни специалисти в региона, представители на топлофикациите в страната.

„ Подготвихме и разространяваме изданието в осъществяване на обществения ангажимент на Асоциация на топлофикационните сдружения в България, който напълно не е единствено към топлофикациите и техните права, а и към всички българи, които употребяват централно отопление и битова гореща вода.Тази книга е израз на желанието ни нашите консуматори да бъдат оптимално осведомени за нашата активност, за настоящата нормативна уредба и за това, какви права и отговорности има всеки човек, който използва топлинни услуги. “ сподели ръководителят на Асоциация на топлофикационните сдружения в България инж. Кремен Георгиев.

За момента „ Пътеводител в света на доставките на топлинна  сила и топлинно счетоводство “ се популяризира в потребителските центрове на топлофикациите в страната. От Асоциация на топлофикационните сдружения в България обявиха, че при интерес към изданието, то ще бъде оповестено и онлайн.

„ Често ни подлагат на критика, че ние специалистите приказваме с прекалено много техническа лексика, която постоянно е неразбираема. Действащата нормативната уредба постоянно звучи също прекомерно комплицирано за хората. По време на правенето на „ Пътеводител в света на доставките на топлинна сила и топлинно счетоводство “ се постарахме да систематизираме информацията на наличен език и малко и ясно да разбираем смисъла на всеки термин, условие и закон. “ сподели инж.Кремен Георгиев.

Инж.Кремен Георгиев разгласи, че се надява пътеводителят да е потребен на потребителите и е удовлетворен, че са съумели да обзет най-важните питания на клиентите, само че знае, че постоянно могат да зародят спомагателни въпроси. Според Председателя на Асоциация на топлофикационните сдружения в България всички техни представители и всички топлофикации са разполагаем постоянно да дават отговор на потребителски запитвания.

„ С сътрудниците енергетици вложихме доста старания, с цел да изберем най-често задаваните потребителски въпроси, като използвахме най-много анализите, които са изготвяни за работата на откритите телефонни линии за пряк контакт с топлофикациите. Книжката е дребна, само че е от изключителна изгода за хората “ сподели инж. Кремен Георгиев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР