Гневът на хората бе предизвикан от факта, че доктор Неделя

...
Гневът на хората бе предизвикан от факта, че доктор Неделя
Коментари Харесай

Зрителския вот прати д-р Щонова и Месечков на финал

Гневът на хората бе провокиран от обстоятелството, че лекар Неделя Щонова, която с Месечков се оказа на последно място в класацията на журито въпреки всичко се докопа до финала. Но съгласно зрителското  гласоподаване заеха първото място. И в последна сметка се озоваха трети в крайната ранглиста.

Така недолюбваната от феновете докторка и колегата й ще се борят за продобиване на финала с останалите – Натали и Димитър, Дара и Джими и Ивет и Тодор.

Невероятният триумф на Неделя е подложен под подозрение от почитателите на танцувалното шоу. Които с изключение на,  че го назовават неправдив са сигурни, че е нагласен.

Почитателите на шоуто се питат и за какво синоптичката Натали се подреди измежду двойките с най-високи оценки от журито и по какъв начин Ивет Горанова непосредствено отиде на край.

Зрителите и аудитория показаха негодуването си на страницата на Facebook и написаха разочаровани: „ Измама, да водят на останалите ДВОЙНО!!! Давайте им успеха и да се свършва с това сякаш това прелестно шоу, най-после го орезелихте, жалко! „ Не имам вяра, че Неделя и Натали са събрали повече точки от Валери и Папи Ханс! „ Натали има дълги крайници, само че е малко дървена, а и Ивет не е доста за край, само че нали се задава Олимпиадата и ерата на дългите крайници продължава! ”, „ Абсолютна насмешка за хубавия спорт и всички танцуващи! Подигравка и по отношение на фена! Пълен фалш, купата ще дадат на Натали с подгласничка Неделя Щонова! ”

Автор:Фейсбук

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР