Kaufland получи три златни отличия на Десетите годишни награди за

...
Kaufland получи три златни отличия на Десетите годишни награди за
Коментари Харесай

Kaufland с три отличия от годишните награди „Златно сърце“

Kaufland получи три златни оценки на Десетите годишни награди за щедрост и корпоративна обществена отговорност „ Златно сърце “, проведени от списание и клуб Business Lady.  Лидерът в ритейла бе отличен за осъществени планове в последната година в категории ESG водач, което обгръща цялостната обществено виновна политика на компанията – от последната акция Новата гора на София до огромната поддръжка за експедицията на Антарктида. За своята Бизнес академия Kaufland-УНСС и просветителни планове комерсиалната верига бе отличена в категория „ Образование, образование и развиване “, като самопризнание получи и в категория „ Employer branding и CSR “ за построяването на своя работодателски бранд и осъществените акции, част от политиката за корпоративна обществена отговорност.

„ През последните години Kaufland България приоритизира обществения си ангажимент, като водещите тематики, по които работим, са околна среда, просвета и обучение и грижата за децата. Приемаме всяко отличие - от една страна като знак, че напъните, които поставяме са в вярната посока и от друга – като отговорност – да развиваме и надграждаме постигнатото “, сподели Кремена Георгиева, управител „ Корпоративни връзки и обществена отговорност “.

Kaufland получи първо място в категория ESG водач за цялостната си обществено виновна политика, измежду тях са един от последните планове – Новата гора на София и най-мащабният - поддръжката за българската експедиция на Антарктида. Със съдействието на своите клиенти компанията за втора поредна година подари 20 000 дъбови фиданки на Столична община в поддръжка на залесителния план „ Новата гора на София 2 “. Ритейлърът се „ качи “ за повторно и на борда за Антарктида, като подари над 30 тона артикули за 32-рата Българска антарктическа експедиция. През 2023 г.  в компанията са осъществени планове в осъществяване на ограничения по две основни тактики – тази за климата и ReSet тактика за понижаване на пластмасата и се трансформира в първата верига хипермаркети с автомати за назад приемане на PET опаковки и кенове. Компанията разшири и работата си с локалните общности и концентрира целите си върху тематиките за децата, като се трансформира в „ Компания другар на детето “.

В категория „ Образование, образование и развиване “ водачът в модерната търговия бе отличен за присъединяване в разнообразни просветителни стратегии и своята Бизнес академия Kaufland – УНСС. Това е първата по рода си на практика насочена Бизнес академия, създадена от водача в ритейла в България в помощ на студентите. Компанията  влага непрестанно средства за образование и развиване на своя екип от над 7500 души.

„ Усилията ни са ориентирани към това да подкрепяме непрестанно опцията на чиновниците да надграждат своите умения и пълномощия, само че постоянно подхождаме с грижа за тяхното прочувствено и физическо здраве. Сред целите ни са и основаването на повече условия за младежите за сполучлива реализация в бизнеса след довеждане докрай на тяхното обучение “, сподели Анна Панчева, началник „ Човешки запаси “ в Kaufland.   

В категория „ Employer branding и CSR “ Kaufland получи самопризнание за развиването на своя работодателски бранд и практиките в своята корпоративна обществена отговорност. Фокусът на работодателската политика на Kaufland е подложен върху грижата за благосъстоянието на всеки член на екипа в сигурна и постоянна работна среда. Това включва необятен пакет от 18 обществени придобивки и голям брой стратегии, ориентирани към здравето, мотивацията, удовлетвореността, поддръжката на чиновниците и благоприятни условия за развиване, схващане и оценка.

Наградите „ Златно сърце “ имат за цел да покажат положителните практиките и да съберат на едно място огромните сърца в лицето на дребните и огромни бизнеси, персони и Неправителствени организации организации.

За Kaufland България:

Kaufland България е водач в бранша на модерната търговия у нас с годишен оборот от над 2 милиарда лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7 500 чиновници. Шест следващи години компанията е сертифицирана като Top Employer от интернационалния самостоятелен институт Top Employers Institute. От началото на 2022 година досега одобряването на работодателската марка на Kaufland България беше засвидетелствано и от повече от 55 оценки в най-оспорваните категории на значими състезания като Employer Branding Awards на b2b Media, Career Show Awards, My Love Marks, Business Lady, Employer of choice и други. За втори следващ път през 2023 година компанията заслужи и влиятелното първо място като „ Най-добър шеф “ съгласно класацията на Career Show Index 2023, както и Любим интернационален шеф от единствената в България напълно потребителска ранглиста My Love Marks.

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР