Асим Адемов - евродепутат от ГЕРБ - използва отлагането на

...
Асим Адемов - евродепутат от ГЕРБ - използва отлагането на
Коментари Харесай

Евродепутат се самоизолира в парника си на село

Асим Адемов - евродепутат от ГЕРБ - употребява отлагането на съвещанието в Брюксел тази седмица, с цел да си остане вкъщи под доброволна карантина и да свърши малко домакинска работа, оповестява в. „ Струма “.

За да е още по-сигурна изолацията, той се затвори в парника в двора на къщата си в гърменското село Дъбница и се отдаде на едно от обичаните си занимания – засаждане на идната биопродукция от домати, краставици, боб и пипер.

“Някои от семената съм ги купил – те са хибридни и от тях не може да се вземе семе за идната годишна продукция, само че множеството са от наши, остарели български сортове, от които става най-невероятната лютеница ”, похвали се Адемов.

Освен за обичайна нашенска разядка, продукцията от парника стига на фамилията още за голямо количество белени домати и доматен сок. Адемов е толкоз разпален по производството на зеленчуци, че всяка година си прави фотоси на доматите и краставиците, с цел да реши по метода на образното съпоставяне в каква посока се развива продукцията, има ли потребност от промяна на пръстта, какъв е интензитетът на досадните мушици и така нататък

“Спазвам изцяло препоръките на експертите, не напущам двора на къщата си, брачната половинка ми също е вкъщи и даже не знам хората в селото движат ли се с маски ”, призна евродепутатът.

Засега доброволната му карантина ще продължи до 23 март, когато би трябвало да лети за Брюксел, само че в случай че насилствената почивка на Европарламента бъде удължена, решението му е да си остане вкъщи колкото би трябвало.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР