Асен Василев заподозря конспирация между акцията срещу Nexo и връчването

...
Асен Василев заподозря конспирация между акцията срещу Nexo и връчването
Коментари Харесай

Предозиране! Асен Василев отрича Nexo да са финансирали ПП. Смята, че компанията ще осъди България

Асен Василев заподозря интрига сред акцията против Nexo и връчването на третия мандат.

„ ГЕРБ постоянно могат да намерят причина да не поддържат кабинет, а главната причина ще е, с цел да няма правосъдна промяна. Тази седмица повода е Nexo “, разгласи съпредседателят на Политическа партия пред „ Дарик “.

Той е безапелационен, че „ Продължаваме промяната “ не са получавали дарения от чиновници на криптокомпанията, макар че Nexo още през вчерашния ден потвърдиха това, а за такива признаха и от „ Демократична България “.

Василев счита, че България ще бъде наказана от Nexo поради акцията, макар че следствието стартира от Съединени американски щати и съгласно прокуратурата в нея вземат участие и служби от Англия и Израел.

Той счита, че инерцията на „ Промяната “ не е унищожена.

„ Тя щеше да бъде унищожена, в случай че бяхме разрешили да се откраднат едни пари от пътното строителство. Това, което стана ясно след четворната коалиция, е че ние този компромис да се договорим с предходните няма да го създадем. Това е моментът, в който се активизираха всички сили, които печелеха от съществуващия модел, а те не са малко – стопански ползи, канали на оръжие, канали на дрога, внасяне на храни с пестициди – всички тези хора се почувстваха застрашени и се активизираха ”, твърди Асен Василев
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР