Асен Блатечки и Николай Урумов участват заедно в пиесата Хайде

...
Асен Блатечки и Николай Урумов участват заедно в пиесата Хайде
Коментари Харесай

Блатечки оставил Урумов без панталон

Асен Блатечки и Николай Урумов вземат участие дружно в пиесата " Хайде да убием Матилда ". Двамата са другари и в живота, а партньорството им на сцената е гаранция са триумф на общите им планове. 

" Това е голяма драма за нас двамата, която ще бъде смешна за хората ", издава повече за пиесата Асен Блатечки в ефира на bTV. Премиерата на пиесата е на 17.10. в театрално пространство Théatro.

Пиесата е по текст на Орлин Дяков и има доста обрати и непредвидени решения.

" Всички истории, през които минават героите, би могло да се случат и би могло да ги има. Тъй както не го предполагаш, по този начин си казваш - " Да, може и по този начин да е ". Текстът е непредвидим, трогателен и най-важното - същински ", споделя Николай Урумов.

Любима реплики от постановката и на двама е " Хайде да убием Матилда! "

Двамата са другари и отвън сцената.

" Аз съм го гледал още като възпитаник ", споделя Блатечки. " Гледал съм му и дипломния театър. Той доста стърчеше, забелязваше се доста в класа си. Той доста обича да снима крайни решения във филмите си. Когато заработихме зеадно, доста бързо се усетихме. Когато хората са на една периодичност и имат еднообразно възприятие за комизъм, се надушват ".

Николай Урумов пък познава Асен Блатечки от първите му прояви в киното. Впечатлили са го неговите функции със мощен заряд.

" При него няма преиграване, преекспониране, просто е същински. Спомням си един път се прибрах у нас и си пуснах филм с него, който не бях гледал. Така се загледах, че си останах с един събут крачол ", споделя той.

Актьорите са на мнение, че би трябвало да се вкарат бързи проби за ковид, с цел да може публиката умерено да посещава разнообразни културни събития и да няма ограничавания.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР