Арсенал (Тула) с Михаил Александров и Георги Костадинов в състава

...
Арсенал (Тула) с Михаил Александров и Георги Костадинов в състава
Коментари Харесай

Арсенал не успя да победи 10 от Динамо, Костадинов дебютира

Арсенал (Тула) с Михаил Александров и Георги Костадинов в състава си не съумя да се възползва от численото си преимущество, което имаше съвсем цялостен мач против Динамо Москва вкъщи и дуелът от първия кръг на Премиер лигата посред им приключи 0:0.
Гостите от Москва останаха с човек по-малко още в 7-ата минута, когато беше изпъден ганайският халф Абдул Тетех. Александров стартира като титуляр и беше заменен в 57-ата минута от Даниел Лосовой. Костадинов пък се появи в игра в 58-ата минута на мястото на Кантемир Берхамов, само че с включването си не съумя да изведе Арсенал до триумф. В различен мач от първия кръг Рубин Казан победи с 2:1 Краснодар вкъщи. С дубъл за домакините ссе регистрира нападателят Сердар Азмун, който вкара в 9-ата и 38-ата минути. Между неговите попадения за гостите вкара Фьодор Смолов в 31-ата. Грандът Зенит Санкт Петербург също започва сезона с триумф, откакто се наложи с 2:0 над Енисей Красноярск като посетител. Двубоят се изигра на стадион “Геолог” в Тюмен пред към 11 000 фенове. Домакините удържаха нулевото реми до 81-ата минута,когато националът Артьом Дзюба откри, а четири минути по-късно Далер Кузяев удвои. Като създател на първия гол във вратата на Енисей за сезона, Дзюба получи от домакините пакет с присъщ локален чай с потребни свойства.
Артем Дзюба – первый футболист, который забил «Енисею» в РПЛ.

Сегодня он получил сибирский подарок от клуба – иван-чай с чабрецом, кедровые шишки и орехи в одуванчиковом сиропе! pic.twitter.com/HXNLXQ0fgs
— ФК «Енисей» (@FCEnisey) July 29, 2018 Премиер Лига 1 кръг, неделя 29 юли  Арсенал (Тула) 16:00  Динамо (Москва)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР