Арсенал официално се превърна в основен претендент за четвъртото място

...
Арсенал официално се превърна в основен претендент за четвъртото място
Коментари Харесай

Арсенал възкръсна с гол в добавеното време, за да отстрани един от конкурентите си за топ 4

Арсенал публично се трансформира в главен кандидат за четвъртото място във Висшата лига, откакто реализира цялостен поврат с доста късен гол за 2:1 против директния си съперник Уувърхамптън.

Габриел Магаляеш позволи една от редките си неточности през сезона, подарявайки топката на Хи-Чан Хуан в конфликтната зона сред себе си и вратаря, а кореецът се оправи чудесно в 10'.

„ Артилеристите “ наподобява нямаха концепция по какъв начин да преодолеят окомплектованата отбрана на „ вълците “ в хода на съвсем целия дуел, до момента в който на терена не се появи Никола Пепе. Контдивоарецът се възползва по отличен метод от един от редките си шансове за изява. Той вкара изравнителното попадение в 82', а в 95' подаде към Александър Лаказет, с цел да може капитанът да завоюва трите точки за „ лондончани “.

Отборът на Микел Артета към този момент има 45 точки и е единствено на една зад Манчестър Юнайтед, само че и с цели два мача в запас.

Уувърхамптън пък остава на седмо място и стартира да наподобява по този начин като че ли клубът ще се надява главно на редица неточности от отборите над себе си, с цел да се пребори за място в Европа.

NEVER. GIVE. UP
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР