Ароматите са афродизиаците с най-бързо действие. Може би сте леко

...
Ароматите са афродизиаците с най-бързо действие. Може би сте леко
Коментари Харесай

Ароматите, които са доказани афродизиаци

Ароматите са афродизиаците с най-бързо деяние. Може би сте леко скептични към действието на билките и цветята върху желанието, само че в случай че вземем поради обстоятелството, че множеството от тях са съставки на едни от най-известните парфюми през днешния ден, можем и да помислим по въпроса. Някои типове храни също са, само че резултатът им се държи на струпване във времето, до момента в който уханията са по-бърз и елементарен метод. Ето и няколко аромата, известни от епохи със страхотното си влияние, а последните научни проучвания потвърждават, че репутацията им е изцяло заслужена. 

Един от най-мощните афродизиаци е жасминът . Проучване, направено през 2015 година, откри, че този мирис повишава либидото. За индуистите и мюсюлманите той е " ароматът на любовта ". Има над 43 разновидности, като всички те са със сладки и нежно флорални нотки. 



Също по този начин флорални, само че към този момент напълно не толкоз нежни нотки се долавят в аромата на шафран .  се в Иран, Индия и Гърция, а ароматът му усилва в пъти половото предпочитание съгласно изследване от 2013 година Шафрановото масло е известно и с това, че оказва помощ при лекуване на меланхолия, а уханието е сладко –  на мед и тютюн.



Ароматът, който работи както на мъже, по този начин и на дами е този на лавандула . В някои митове се загатва, че го е употребила за да съблазни Марк Антоний и Юлий Цезар. Той има релаксиращо деяние, което може да ви помогне да се почувствате удобно и решително. Лавандуловото благоухание оказва помощ при главоболие и понижава равнищата на стрес. 



Според експерти амбрата  също е мощен афродизиак, като е един от най-неустоимите аромати за мъжете. Освен това покачва либидото. Интересното е, че амбрата в действителност е вещество, което се получава при храносмилането на кашалотите и прилича восък. 



А ето и някои аромати, които ще ви изненадат... 

Проучване от 2014 година откри, че ароматът на оказва подтикващ резултат върху мъжете. Изследванията демонстрират също, че тъкмо този аромат усъвършенства и кръвообръщението с 40%.  Липата  също е афродизиак, пречиства съзнанието и успокоява, като работи повече на мъжете, в сравнение с дамите. 
  
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР