Аржентинската футболна легенда Диего Марадона смята, че Германия и Испания

...
Аржентинската футболна легенда Диего Марадона смята, че Германия и Испания
Коментари Харесай

Марадона посочи Германия и Испания за фаворити на световното първенство

Аржентинската футболна легенда Диего Марадона счита, че Германия и Испания са двата съществени любимеца на идното международно състезание. Според славния №10 неговата татковина, която игра край през 2014 година точно против Германия и загуби след продължения, е една позиция след тимовете от Европа.

" За мен любимците са Германия и Испания. Франция също има тим с отлични играчи, като Погба да вземем за пример, само че не е любимец. За тях ще бъде по-добре, в случай че Рибери се върне в националния тим ", сподели Марадона.

Легендарният футболист направи прогнозата си по време на събитие в Базел, където игра футбол на дребни малки врати. Марадона беше в компанията на президента на ФИФА Джани Инфантино.

Той счита, че опитният тим, който има Аржентина е главното преимущество за шампионата в Русия. Според Марадона компликациите в квалификациите за международното състезание няма да играят роля.

" Не познавам треньора Сампаоли, нито знам какви са неговите условия. Но знам много от играчите и съм уверен, че те ще дадат всичко от себе си. Мисля, че имаме добър късмет да спечелим, само че не бих поставил Аржентина измежду огромните любимци ", добави легендата.

Марадона употребява момента да насочи и съвет към наследника си Лионел Меси. Звездата на " Барселона " непрекъснато е подложен на критика, че не може да завоюва огромен шампионат с Аржентина.

" Искам да го съветвам да продължи да играе и да се любува на футбола. Нека не обръща внимание на критиците, дали ще завоюва международната купа или Шампионската лига, това няма огромно значение. Меси няма какво да потвърждава на никого ", приключи Марадона.

Фотогалерия: Жребият в Кремъл - футбол, Путин, папионката на Марадона и съветски балет >

Всичко, което би трябвало да знаете за: Световното по футбол (16)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР