Ариго е бразилски чудотворец, роден през 1921 година и трагично

...
Ариго е бразилски чудотворец, роден през 1921 година и трагично
Коментари Харесай

Чудотворец от Бразилия лекувал рак

Ариго е бразилски вълшебник, роден през 1921 година и трагично умрял през 1971 година, предсказвайки личната си гибел. До края на 40-те години на предишния век той водел живот на елементарен човек и с нищо не се различавал от останалите.

Но един път благодарение на джобно ножче отстранил тумори на белите дробове не на какъв да е, а на някакъв политик. От този миг нататък големи тълпи страдащи обсаждали скромното жилище на лечителя.

Ариго не отказвал да помогне на никого и не вземал пари за това. Интересното е, че този феномен оперирал единствено тези, от които медицината към този момент се била отказала.

Независимо, че Ариго нямал нито един случай на затруднения след интервенция, против него завели углавно дело. Поводът бил този, че той се занимавал с лечителска активност, без да има здравна тапия.

Не помогнало даже застъпничеството на президента на Бразилия Кубичек, чията щерка той излекувал от рак. Но даже и по време на пребиваването му зад решетките Ариго траял да съветва болните.

 Статуята на Исус Христос в Бразилия

През 60-те години била основана комисия, която да изследва методите на работа на Ариго. Били записани всичките му диагнози, били тествани и изпитани рецептите му, а също били изследвани и излекуваните от него пациенти.

Самият врач бил неведнъж фотографиран, снимали го на кинолента, взимали му многочислени изявленията, проверявали дейностите му посредством инфрачервени и ултравиолетови лъчи.

Членовете на комисията обаче не могли да схванат по какъв начин Ариго лекува. Те обаче открили с акуратност, че нито един път той не сбъркал с диагнозата си.

Лечителят правил интервенциите си в транс. Когато идвал на себе си, не помнел нищо. Обикновено му бил задоволителен един взор, с цел да сложи диагнозата. След което вземал ножа и правил интервенцията. В положение на транс, Ариго говорел на немски, макар че в никакъв случай не го е учил.

Оказало се, че посредством него в нашия свят идвал австрийски доктор на име Адолф, починал по време на Първата международна война. С една дума Ариго се оказал нищо повече от естествен медиум, в чието физическо тяло се вселявал духът на лекаря.

Ариго самичък предсказал гибелта си. Автобус, препълнен с хора, се преобърнал на чисто еднакъв път. Загинал единствено той, освен това никой от пасажерите не получил даже една драскотина.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР