Арда не срещна затруднения като гост на Ямбол. Кърджалии се

...
Арда не срещна затруднения като гост на Ямбол. Кърджалии се
Коментари Харесай

Арда продължава за Купата след класика срещу Ямбол

Арда не срещна усложнения като посетител на Ямбол. Кърджалии се постановиха с 3:0 в 1/16 финалите за Купата на България. Старши треньорът на гостите Георги Чиликов даде отмора на някои титуляри, само че въпреки всичко заложи и на опитни играчи.

Натискът на футболистите на Георги Чиликов стартира още през цялото време, като в 10-ата минута Ковачев засече топката с глава само че неопределено. Малко по-късно и Жуниньо се опита да се разпише, само че ударът му попадна право в ръцете на вратаря. Иван Коконов самичък създаде дузпа в 25-ата минута, която невъзмутимо извърши и откри резултата. До края на първото полувреме Жуниньо и Руменов насочиха удари към противниковата врата, само че резултатът остана неизменен.

След почивката още с първото си допиране на топката в 47-ата минута, Спас Делев прониза вратаря на Ямбол и повиши на 2:0.В 62-ата минута Котев изведе Тилев самичък против стража на домакините, само че ударът му мина наоколо до страничната греда. Крайния резултат оформи Тонислав Йорданов след асистенция на Делев в 80-ата минута. Така Арда се класира за 1/8 финалите от шампионата за Купата на България.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР