Apple представи Iphone 12 преди само няколко месеца, но компанията

...
Apple представи Iphone 12 преди само няколко месеца, но компанията
Коментари Харесай

Ето какво може да представи Apple с Iphone 13

Apple показа Iphone 12 преди единствено няколко месеца, само че компанията от Купертино няма време за губене и едвам след няколко месеца би трябвало да забележим и негов правоприемник в лицето на Iphone 13. Очаквано се появиха и редица клюки, част от които най-вероятно ще останат единствено в писанията и няма да стигнат до новия флагман на американската компания.

Най-вероятно смартофнът ще се предлага в четири разнообразни версии, сходно на Iphone 12, като те ще оферират разнообразни характерности и друг размер. Една от дълго чаканите функционалности е връщането на Touch ID, който за последно видяхме при Iphone 8. При новото потомство смарт телефон, той ще е вграден под екрана, като най-вероятно ще се резервира и Face ID функционалността за лицево различаване.

Със сигурност ще забележим и нови усъвършенствани камери, като не е изключено и прибавянето на още един датчик за още по-добри фотоси при Apple-ските устройства. Не е изключено от Apple да подобрят и екраните си, като показват Iphone със 120Hz екран, сходен на тези Samsung S21.

Последно, само че сигурно не и по значимост, някои издания настояват, че новият Iphone няма да разполага с никакви портове. През миналата година от Apple показаха Mag Safe, което разрешава безжично свързване на зарядни и разнообразни аксесоари и сходно на премахването на жака за слушалки, по този начин няма да е изненада, в случай че от компанията отстранен и Lightning врата за зареждане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР