Апелативният съд на окръг Колумбия сложи край на спора между

...
Апелативният съд на окръг Колумбия сложи край на спора между
Коментари Харесай

Grayscale с победа в съда: SEC трябва да обърне сериозно внимание на предложението за Биткойн ETF

Апелативният съд на окръг Колумбия постави завършек на разногласието сред Комисията по скъпи бумаги и фондови тържища на Съединени американски щати (SEC) и Grayscale с дефинитивно решение.

С това решение на процедура се дава напътствие на организацията да преразгледа отхвърлянето на заявката на мениджъра на активи за спот Биткойн ETF.

Това публично привършване на делото в понеделник всъщност удостоверява по-ранното решение на съда, в което се показва, че SEC е работила “ “, като е отхвърлила поръчката на Grayscale за трансформиране на нейния Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) с почти $17 милиарда в спот ETF. Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища (SEC) реши да не оспорва това решение.

Сега топката се връща в полето на SEC, където организацията има опция да утвърди заявката на Grayscale или вероятно да го отхвърли на други учредения. SEC също по този начин е в развой на разглеждане на няколко други заявки за Биткойн ETF, в това число тези от огромни компании за ръководство на активи като BlackRock, Fidelity и Franklin Templeton.

Дженифър Розентал, говорителката на компанията означи в изказване след приключването на делото в понеделник:

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР