Апаратът е по-дебел от обикновен смартфон, заради защитатаРуският президент Владимир

...
Апаратът е по-дебел от обикновен смартфон, заради защитатаРуският президент Владимир
Коментари Харесай

Тайните на Кремъл: какъв телефон използва Путин

Апаратът е по-дебел от елементарен смарт телефон, поради отбраната

Руският президент Владимир Путин употребява телефон, диалозите през който е невероятно да бъдат прихванати (снимка: CCO Public Domain)

Вероятно за мнозина е забавно да узнаят какви телефони употребяват международните водачи. Това не постоянно е елементарно, само че въпреки всичко в медиите изтичат нищожни информации, както е в тази ситуация с съветския президент Владимир Путин.

Вестник „ Московски комсомолец ” е съумял да интервюира източник от Кремъл по тази тематика и разкрива някои детайлности за телефона на президента на Русия.

Според източника, Владимир Путин не употребява елементарен телефон. Устройството е по-дебело от стандартните смарт телефони, евентуално тъй като е добре предпазено, в това число от деформиране на сигнала и подслушване.

Събеседникът на изданието показва също, че Федералната работа за връзки на Русия, която оперира с военни спътници, дава отговор за телефонните диалози на президента. Следователно, даже в случай че някой улови сигнала, той няма да може да го декриптира.
още по тематиката
Вероятността формален диалог сред Путин и Тръмп, да вземем за пример, да бъде прихванат и подслушан е нулева, споделя източникът. Не се прецизира обаче какъв модел телефон употребява съветският президент.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР