Майка с увреждания, която се заклещи в домашния си асансьор

...
Майка с увреждания, която се заклещи в домашния си асансьор
Коментари Харесай

Вдовица с увреждания остана обляна в сълзи, след като попадна в капан в асансьор два пъти за една седмица

Майка с увреждания, която се заклещи в домашния си асансьор два пъти за една седмица, разкри по какъв начин е останала разплакана, откакто не можеше да се движи сред етажите.

Трейси Кроутър живее със сина си в Северен Уелс и в обособени случаи е заседнала на асансьора по средата сред етажите в дома си в Райл. Първият се случи във вторник, когато Stannah Lifts излезе да в профил казуса, само че това се случи още веднъж малко по-късно и в този момент тя желае по-евтина гаранция за таксата от £75, която заплаща в този момент.

Овдовялата 60 -годишната твърди, че има проблеми в своя терасиран дом от години без уместно решение. Майката на четири деца живее в триетажния парцел с 30-годишния си наследник Дейвид и постоянно употребява асансьора сред приземния и първия етаж, с цел да стигне до спалнята си.

След като се заклещи в асансьора във вторник, тя изпрати известие до NorthWalesLive, до момента в който беше в капан, и сподели: „ Пиша ви това в този момент, защото съм в капан в асансьора сред етажите. Асансьорът не се качва или слиза....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР