Антверпен. Петима строителни работници са загинали, след като в белгийския

...
Антверпен. Петима строителни работници са загинали, след като в белгийския
Коментари Харесай

The Guardian: Петима работници са загинали при срутване на училищна сграда в Белгия

Антверпен. Петима строителни служащи са починали, откакто в белгийския град Антверпен отчасти се срути строяща се учебна постройка, написа английският вестник The Guardian .

Последните две тела са извадени от отломките в събота следобяд, оповестиха от противопожарната работа на Антверпен, което значи, че няма лица, чиято орис е незнайна

Двама от починалите са от Португалия и Румъния, оповестиха от полицията пред локални медии, до момента в който националността на останалите починали служащи към този момент не се оповестява.

Девет други души са ранени при случая в петък следобяд, като трима души към момента са в реанимация, само че никой от тях не е в сериозно положение.

Тъй като учебното заведение към момента е в развой на създаване, в него не е имало възпитаници, когато се е случило произшествието.

Причината за случая не е известна, само че всички жертви и потърпевши са подизпълнители на строителната компания „ Демоко “, заяви организация BELGA.

„ След като незабавните служби са създали всичко по силите си, ще стартира задълбочено следствие, с цел да се откри повода за случая “, добави той.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР