Антонио Касано разкритикува сериозно Кристиано Роналдо след загубата на Ювентус

...
Антонио Касано разкритикува сериозно Кристиано Роналдо след загубата на Ювентус
Коментари Харесай

Антонио Касано съсипа от критики Роналдо: Прекалено голям егоист е!

Антонио Касано разкритикува съществено Кристиано Роналдо след загубата на Ювентус с 1:2 от Порто в първи 1/8-финален мач от Шампионската лига. Бившият национал на Италия постоянно показва обстоятелството, че не харесва изключително португалската звезда на Юве и има вяра, че Кристиано е „ егоист”, който само мисли за това по какъв начин да вкарва голове.

„ Винаги съм го казвал – Кристиано Роналдо е феномен и към този момент несъмнено има вкарани милиард голове, само че той има проблем с игровата концепция на Андреа Пирло”, сподели някогашният състезател на Реал Мадрид, Рома, Милан. Това се случи в диалог с Кристиан Виери, Вентола и Адани по Twitch TV.

„ Може и да вкарва по гол всеки мач, само че има компликации с концепциите на Пирло. Прекалено огромен лакомец е и не го интересува дали някой различен ще вкара. Той е от този вид играчи, които живеят, с цел да бележат. Това не е от обич към играта”, добави Касано.

Касано бе запитан и за това дали си заслужава риска с прехвърлянето на Роналдо от Юве, с цел да завоюва тимът ШЛ: „ Парадоксът е, че Ювенус притегли футболист, който има пет трофеи в тази конкуренция, само че в никакъв случай не се е изправял против прекомерно огромни компликации. Откакто беше Сари, Ювентус се пробва да показа различен вид игра. Те имат кураж, само че това е в Италия. Дали някой ще има самообладание за треньора? Иска ми се Пирло да остане, само че в случай че приключи четвърти и не завоюва нищо, това ще е нулев сезон. Можем да го съдим след 4-5 години. За Юве е най-важно да побеждава, без значение как”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР