Антарктида е не само най-неизследваното и следователно най-загадъчното място на

...
Антарктида е не само най-неизследваното и следователно най-загадъчното място на
Коментари Харесай

Открити два НЛО в Антарктида

Антарктида е освен най-неизследваното и затова най-загадъчното място на Земята, само че и уфолозите, да вземем за пример, са уверени, че този мразовит континент е най-подходящото място за база на извънземни.

Ловецът на НЛО Греъм декларира в своя канал Conspiracy Depot, че е разкрил мистериозни кораби измежду планинските вериги в Антарктида.

Според откривателя обектите са дълги 97 фута и се открояват доста от общия пейзаж. Той декларира, че обектите са два пъти по-големи от изтребител F-16.

Греъм споделя, че двете дисковидни структури са се появили покрай планината Чърчил, където в близост има единствено скали. Според мнението на уфолога, това наподобява доста необичайно.

Изследователят, употребявайки услугата Гугъл Earth, е нараснал мащабите на артефактите и демонстрира какъв брой сходни са двата обекта по форма и размер.

Позовавайки се на неналичието на снежна завивка върху обектите, откривателят допуска, че те са се появили на тези места относително скоро.

Това не е първият случай, в който уфолози споделят своите открития в покритите със сняг пространства на южния континент на Земята. Те все по-често настояват, че Антарктида е база на извънземни или даже дом на мистериозни колоси, за които се допуска, че са последните представители на антична цивилизация.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР