Анонимна общност от украински музиканти пусна композицията Химн на истинската

...
Анонимна общност от украински музиканти пусна композицията Химн на истинската
Коментари Харесай

Украинци записаха "химна на истинската Русия"

Анонимна общественост от украински музиканти пусна композицията „ Химн на същинската Русия " — съветският химн, съединен от реални звуци на детонации и обстрел на украински градове. Пред уеб страницата Meduza авторите на произведението разказаха в резюме за работата си.

„ Четвърта седмица у нас се води война. През цялото това време ние украинците мислим как да се борим с съветската агитация. Търсим идеи, които могат да отворят очите на целия свят – и в частност на руснаците – за това, което прави тяхната страна, какво прави тяхното държавно управление, какво вършат техните бойци. По време на една дискусия ни хрумна концепцията да създадем интерпретация на съветския химн с същинските звуци на войната.

Авторите на идеята са украинци. Никой от тях не е в сигурност, бомбите не престават да падат над страната. Продуцентът, който се включил доброволно, е номинираният за „ Грами “ Роджър Леао. Неговата компания 7Cs Songs & Sounds помогнала за миксирането на алтернативния руски химн и слагането му на всички музикални платформи.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР