Анонимен потребител на социалната мрежа Instagram отправи заплаха за убийство

...
Анонимен потребител на социалната мрежа Instagram отправи заплаха за убийство
Коментари Харесай

Фен към ЛеБрон Джеймс: Ще те гръмна в главата!

Анонимен консуматор на обществената мрежа Instagram насочи опасност за ликвидиране към четирикратния първенец на НБА ЛеБрон Джеймс.

“В четвъртък, 18 февруари, ще участвам на мача Бруклин – Лейкърс. Ще вмъкна револвера, показан на фотографията, в залата и ще гръмна ЛеБрон Джеймс в главата по време на спиране. Предупреден си, ЛеБрон”, написа потребителят evidence.kevin.durant.

За благополучие, по всичко изглеждаше, че потребителят просто “троли”, защото акаунтът разгласява опрощение бързо след изтриването на първичния пост за суперзвездата на първенеца Лос Анджелис Лейкърс.

“Бих желал да се извиня обществено за опасността против ЛеБрон, която беше смешка. Разбрах, че това не е доста смешно и може да се одобри доста съществено. Получих над 500 известия, откакто затворих профила си, тъй като някой го разгласява в Twitter. Може да ме ненавиждате, само че аз откровено се оправдавам. Ако можех да върна обратно във времето и да помисля, преди да обявявам нещо сходно, бих го направил “, написа потребителят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР