Анита Маркова с книга за изваяните форми в извънредното положениеФитнес

...
Анита Маркова с книга за изваяните форми в извънредното положениеФитнес
Коментари Харесай

Фитнес кралица дава съвети за бразилско дупе

Анита Маркова с книга за изваяните форми в изключителното състояние

Фитнес кралицата Анита Маркова дава препоръки на всички дами в изолираност по какъв начин да подържат формата си и в частнот да изваят забележителни задни елементи. Самата Анита е собственик на бразилско дупе №1 в републиката. Фитнес инструкторката сграбчи наградата " Про Бикини Дива " на международното състезание на Бахамските острови в конкуренцията на над 40 кандидати от целия свят, а оценката й бе връчено от Световната организация за фитнес и фешън модели WBFF.И в обстановка на изключително състояние Анита освен не стопира с тренировките у дома, само че и стимулира останалите девойки да не се запускат и да извайват тела и надалеч от фитнес залите. Затова до момента в който се грижи за своя наследник и брачен партньор и всички останали отговорности вкъщи, Маркова приготвя специфична стратегия за искащите девойки да реализират бразилски дупета като нейното, както и талия за завиждане. " Защото във всяка жена живее богиня, която чака да бъде събудена. Моята задача е да оказа помощ. Създадох и 8-седмична стратегия за изчистване на целулита. Изобщо изолацията у дома не може да е опрощение за безучастие, в противен случай - би трябвало да активизира още повече да се усъвършенстваме ", споделя пред " България Днес " Анита.

Но това не е всичко. Докато приготвя програмата си и тренира без почивен ден, фитнес кралицата се е отдала на онлайн уроци по бизнес мениджмънт и продължава да търси нови провокации. " Ставам заран в 5 ч. и денят ми е разпределен по минути за всички персонални и професионални инициативи, които понечвам. Направих последните месеци електронна книга с подготвителна стратегия за стомах, която правя подарък на драго сърце ", разкрива Анита.


И добавя: " Най-голямата загадка по време на карантина да съм непрекъснато стимулирана е, че държа съзнанието си непрекъснато заето. Създавам си всекидневни краткосрочни и дълготрайни цели. Работя неуморно, с цел да ги реализира. Най-важна е връзката на тяло - разум - душа и менталното здраве, духовният мир. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР