Ани Цолова потъна вдън земя, след като беше позорно свалена

...
Ани Цолова потъна вдън земя, след като беше позорно свалена
Коментари Харесай

Истината Се Крие, Съседите В Драгалевци Шушукат! Ето Какво Се Случва С Ани Цолова След Позорното Й Изгонване!

Ани Цолова потъна вдън земя, откакто беше позорно свалена от ефир. Тв водещата не дава отговор на телефонните позвънявания на сътрудниците си от седмица и никой не знае нищо за нея. Съседите й в баровския квартал „ Драгалевци “ не са я засичали от седмици. По всичко проличава, че фамилията се е изнесло от триетажната си къща и тя стои затворена.

„ Ретро “ научи каква е истината. След позорното уволняване Ани Цолова изпаднала в меланхолия. Най-много я заболяло не от отношението на шефовете й, а от това на нейните сътрудници.

И най-много от отношението на Виктор Николаев, с когато тя с изключение на професионални, имаше и персонални връзки. Двамата тв водещи в никакъв случай не са крили, че с изключение на сътрудници са и доста положителни другари. Дори напуснаха дружно бТВ и се причислиха към екипа на Нова тв като екранна двойка.

Но след позорното изхвърляне на Ани Цолова, тв водещият не обели нито думичка и по всичко проличава, че тя не му липсва изключително.

Отношението му по случая е повода някогашната му колежка да не го поддържа на митинга пред Министерски съвет.

Още преди две седмици Ани Цолова си събрала багажа и се изнесла в родния Плевен, научи Ретро.бг. Тя взела със себе си и майка си, която от години й оказва помощ в грижите за сина й Калоян.

Малко по-късно към тях се включил и брачният партньор на Ани Цолова. Той работи като оператор в Нова тв. Любимият й си взел отпуск, с цел да я поддържа в този сложен за нея миг.

Тв водещата реши да напусне столицата, с цел да не й се постанова да дава отговор на неуместните въпроси, които й задават нейните някогашни сътрудници. Дори тези от тях, които знаят истината, избират да си мълчат и не обелват нито думичка.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР