Английският национал Джуд Белингам разкри, че разочарова старши треньора на

...
Английският национал Джуд Белингам разкри, че разочарова старши треньора на
Коментари Харесай

Белингам призна с какво е разочаровал Анчелоти

Английският национал Джуд Белингам разкри, че разочарова старши треньора на Реал Мадрид Карло Анчелоти, че не може да приказва испански език.

" Признавам, че ми е мъчно ", съобщи Белингам, който довечера в Торино ще получи премията " Голдън пердах " (Golden Boy) за най-хубав млад футболист, проведена от италианския вестник Tuttosport.

" Това е фантастично. Доволен съм и благодаря на всички публицисти, които са дали своят вот за мен. Аз съм третият англичанин, който печели наградата след Уейн Рууни - един от идолите ми, през 2005 година, когато беше в Манчестър Юнайтед и Рахийм Стърлинг през 2014-а, когато играеше за Ливърпул. Посвещавам премия на всички. На доста хора - на съотборниците ми в Реал Мадрид, на треньорския екип, треньора Анчелоти, президента, фамилията ми - майка ми Дениз и татко ми Марк, моя по-малък брат Джоб и на всичките ми другари, които ме бомбардират със известия и поздравления. Без помощта на тези хора на терена и отвън него, нямаше да печеля оценката ", разяснява Джуд Белингам.

Англичанинът се причисли към Реал Мадрид през лятото и към този момент натрупа 15 гола в 17 мача във всички шампионати.

" Напълно съм предан на това да се потвърдя и да прогресирам със здрава работа, само че заслугата е на треньора Анчелоти, който откри вярната позиция за мен, дава ми повече независимост и в този момент хвърча. Но знам, че в един аспект го отчайвам. Все още не приказвам испански. Имам компликации, които не чаках с този език. Обещавам да се постарая ", изясни Белингам.

За предходния си отбор Борусия Дортмунд той осъществя 24 гола в 132 мача преди да реализира прехвърлянето си в посока Испания на стойност 103 милиона евро. Договорът на Белингам с Реал Мадрид е до юни 2029 година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР