Английският гранд Ливърпул излиза днес на Анфийлд за задължителен успех

...
Английският гранд Ливърпул излиза днес на Анфийлд за задължителен успех
Коментари Харесай

Клоп стяга редиците: Ливърпул задължен да се върне към победите в Англия

Английският гранд Ливърпул излиза през днешния ден на " Анфийлд " за наложителен триумф против Брентфорд в мач от 22-ия кръг на Висшата лига.

Мърсисайдци са без победа в последните си три мача в шампионата, а разочароващият " хикс " против 10 от Арсенал за Купата на Лигата в допълнение нагнети ситуацията към тях.
Септемврийският призрачен сън на Ливърпул
Ако Ливърпул желае да резервира възможностите си в борбата за купата в Англия, то отборът няма различен избор, с изключение на да вземе трите точки против Брентфорд - нещо, което не се удаде на " алените " през септември, когато двата отбора приключиха при зрелищното 3:3.

За днешния дуел efbet предлага 1.30 коефициент за победа на Ливърпул, 6.20 за еднакъв и 11.00 за победа на Брентфорд.


Без Салах и Мане: Може ли Брентфорд да спре офанзивата на Ливърпул?
Тимът на Брентфорд загуби три от последните си четири турнирни срещи, като в последния кръг " пчеличките " бяха разгромени от Саутхямптън с 4:1, който не се хвали с най-силната офанзива.

Сега Брентфорд среща една от най-резултатните офанзиви в Европа изобщо: Ливърпул има 52 гола в 20 мача във Висшата лига, само че пък е без двете си звезди Мохамед Салах и Садио Мане.

efbet предлага 1.65 коефициент за над 2,5 гола в мача, а залогът единствено Ливърпул да вкара над 2,5 гола в дуела е с коефициент 2.30.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР