Англия ще бъде домакин на Европейското първенство по футбол за

...
Англия ще бъде домакин на Европейското първенство по футбол за
Коментари Харесай

Англия ще бъде домакин на Европейското първенство по футбол за жени през 2021

Англия ще бъде хазаин на Европейското състезание по футбол за дами през 2021
Англия ще одобри Европейското състезание по футбол за дами през 2021 година, заяви Футболната асоциация на страната. Островната страна бе единственият претендент за домакинство на конкуренцията, като решението бе взето на съвещанието на Изпълнителния комитет на УЕФА в Дъблин.

,,С семейството на Европейското състезание по футбол за дами, ние разпространяваме още повече спорта в Англия. Това е доказателство, че работата ни през годините се отплаща и напредъкът е налице. Не може да подценим позитивния резултат, който ще има шампионата към новото поколение", съобщи изпълнителният шеф на ФА Мартин Глен в изказване.

Стадион,,Уембли “ ще бъде хазаин на финала на 21 юли, като останалите спортни уреди, където ще се проведат срещи от Европейския шампионат са стадионите на Брайтън (Amex Stadium), Брентфорд (Community Staduim), Милтън Кийнс Донс (MK Stadium), Манчестър Сити (Academy Stadium), Нотс Каунти (Meadow Lane), Питърборо (Abax Stadium), Родъръм (New York Staidum) и Шефилд Юнайтед (Bramall Lane).

Англия в никакъв случай не е печелила огромен европейски конгрес при дамите, само че се чака да бъде измежду претендентите за международната купа на Мондиала във Франция под управлението на някогашния британски национал Фил Невил. Европейското състезание ще се организира през юли месец 2021 година и в него ще вземат присъединяване 16 страни. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР