Андрей Гюров начело на БНБ била целта на Промяната“. Не

...
Андрей Гюров начело на БНБ била целта на Промяната“. Не
Коментари Харесай

Андрей Гюров начело на БНБ била целта на „Промяната“


Андрей Гюров отпред на Българска народна банка била задачата на „ Промяната “. Не сме коалиция, а сме сътрудници, само че ние сме неовластената част от това партньорство.
Нямаме други министри с изключение на Мария Габриел,
нямаме зам.-министри, шефове на организации и регионални шефове. СДС е управлявал Бългрия и я промени. ГЕРБ е управлявал и утвърди пътя на България към Европейски Съюз. Тези партии няма да се молят за 5-10 за-министри и регионални. Но носим отговорност и искахме
да знаем какво се случва по министерства.
Така ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов изясни пред Нова тв за какво държат на постове. И си призна, че се е обаждал на министър от кабинета „ Денков “ за предопределение на негов заместител,  само че отговорът бил „ Късно се обаждаш, към този момент си назначих екип “.

 Румен Христов, водач на Съюз на демократичните сили

Точно нашият претендент е несъответствуващият – това бил всеобщо отговорът от съуправляващата групировка, засегнат е преседателят на Съюз на демократичните сили. С 26 депутати „ Промяната “ имат искания да ръководят цялата страна, повтори той тезата на водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

Вие избрахте да сте в изпълнителната власт – ами дано да се сменим, вие поемете регулаторните органи прикани Христов Политическа партия и Демократична България. Според него е обикновено да има два центъра на ръководство –
изпълнителната власт и Народното събрание.
Лидерът на Съюз на демократичните сили отбрани преизбирането на Димитър Радев отпред на Българска народна банка и допусна, че „ Промяната “ реагират толкоз бурно, тъй като желаят да сложат на поста Андрей Гюров. Преди разпада на четворната коалиция и свалянето на кабинета „ Петков “ Гюров, тогава началник на парламентарната група на Политическа партия, бе канидатурата им за гуверньор против Любомир Каримански от Има Такъв Народ.
Правителството би трябвало да изкара най-малко
до Нова година, с цел да стане България член на Шенген, съобщи още Христов. Скептик е, че ще се подписа съдружно съглашение, само че законодателната стратегия се извършва в Народното събрание, по нея депутатите на срещи с министрите сме си давали предложенията и тя е допълнена, описа той. Макар законите по проекта за възобновяване още да не са тръгнали, вметна Христов.
Връщането на Румен Радев със служелен кабинет
не е положително, би трябвало ни и влизане в Шенген – това са двете значими неща, другояче счупването на сглобката е елементарно. Преглътнали сме егото и стискаме зъби, въпросът е да се понижат децибелите и нарежението. Готови сме да седнем на една маса да беседваме, съобщи водачът на Съюз на демократичните сили. На Политическа партия предложи по-често да си приказват и с „ Демократична България “, ще им дадат положителни препоръки.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР