Андреев е в патова ситуация – голямата поръчка на опасния

...
Андреев е в патова ситуация – голямата поръчка на опасния
Коментари Харесай

Капан или спасение за Радо Андреев в Братя?

Андреев е в патова обстановка – огромната поръчка на рисковия Владо Желязото към този момент би трябвало да е подготвена, а лабораторията му за амфетамин е разрушена и той няма опция да пусне в деяние нова за толкоз къс период. Това, което в допълнение го вбесява е, че не може да разбере, дали ударът против него е проведен от конкуренцията, или е работа на вътрешен човек. Радо се заема да ревизира хората си, само че това не му оказва помощ да реши неотложния въпрос – къде и по какъв начин ще създаде голямото количество опиат, с цел да не влезе във съдбовен конфликт с рисковия си клиент, неприемащ пролонгация. В последния миг Андреев получава изкушаващо предложение, което може да го избави в сложната обстановка, само че е допустимо и да го вкара в гибелен капан. Кой е в положение да помогне, по какъв начин ще постъпи Радо и дали ще одобри офертата?

Денис не се е отказал да открие източника на прекомерно персоналната информация, оповестена в прочут таблоид, която много му навреди. Той има вяра, че, в случай че стигне до информатора, ще разбере нещо доста значимо – кой се пробва да осуети старанието му да стартира законен бизнес и да излезе от сянката на тъмното си минало. Компютърен експерт му оказва помощ през мейла да наблюдава IP адреса и от там да локализира и физическия адрес, от който е изпратена уличаващата информация. Този адрес е чужд за Денис, само че той взема решение да го ревизира. Каква ще е изненадата му на място и с кого следва да се срещне?

Ива не може да повярва, че след ареста на Топал, той е разпитан в ГДБОП и незабавно освободен. Бременната жена си изпуска нервите и атакува Черкезов, обвинявайки го, че полицията не прави никаква работа по случая и единствено си затваря очите. Не я успокояват и обясненията на инспектора, че доказателствата не им стигат, с цел да бъде позволен по-дълъг арест. Ива взема решение да вземе справедливостта – по този начин, както тя я вижда – в личните си ръце и да удари Денис там, където най-вече ще го заболи. Какво тъкмо е намислила и ще сработи ли нейният проект?
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР