Андреа Джамбруно, бившият партньор на италианския министър-председател Джорджа Мелони, е

...
Андреа Джамбруно, бившият партньор на италианския министър-председател Джорджа Мелони, е
Коментари Харесай

Уволниха бившия партньор на Мелони след сексисткия скандал

Андреа Джамбруно, някогашният сътрудник на италианския министър-председател Джорджа Мелони, е отхвърлен като водещ на телевизионното си токшоу, заяви Reuters.

Решението е взето след абсурда със сексистки мнения, които журналистът беше записан да насочва по адрес на колежки, а по-късно видеото беше излъчено в ефир.

Миналата седмица Мелони разгласи, че се е разделила с Джамбруно, откакто сатирична стратегия за настоящи събития излъчи фрагменти от предаването му, в които той употребява нецензурни изрази и флиртува с колежка.

Медийната компания Mediaset, която излъчва двете излъчвания, съобщи е Джамбруно " съжалява за разстройването и неудобството, породени от държанието му ", и се е съгласил с компанията да не води повече предаването.

Той обаче ще продължи да работи по предаването си " Diario del giorno " (Дневник на деня), като координатор зад кулисите, оповестиха от Mediaset, която е част от медийната група MFE.

Компанията е благосъстоятелност на наследниците на починалия Силвио Берлускони, някогашен министър-председател и политически съдружник на Джорджа Мелони, отбелязва Reuters.

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР