Анджелина Джоли за пореден път прикова погледите върху себе си.

...
Анджелина Джоли за пореден път прикова погледите върху себе си.
Коментари Харесай

Строг тоалет, перли и маска: Джоли и дъщеря ѝ на сини плитки събраха погледите на Конгреса на САЩ

Анджелина Джоли за следващ път прикова погледите върху себе си. Холивудската хубавица се появи на Конгреса на Съединени американски щати в отбрана на настояването за възобновяване действието на американския закон за отбрана от домашно принуждение.

Законът за насилието над дами изтече в края на 2018 година и президентът на Съединени американски щати Джо Байдън, до момента в който бе още сенатор, води дейна акция за възобновяването му.

Позицията си тя изрази със сълзи на очи и прочувствена тирада, която произнесе пред присъстващите в залата. С доста страст тя приказва за дамите и децата, "за които това законодателство идва прекомерно късно ".



"Застанала тук в центъра на властта на нашата нация, мога да мисля единствено за всички, които са били принудени да се усещат безсилни пред насилниците си поради система, която не съумява да ги отбрани ", съобщи актрисата, която е и отявлена правозащитничка.

"Когато Конгресът мълчи, прекомерно ангажиран, с цел да възобнови действието на Закона за насилието над дами в продължение на десетилетие, това ускорява чувството за безполезност ", показа още Джоли.



Звездата е известна с дългогодишните си участия в обществени действия, благотворителни събития и разнообразни срещи със обществен темперамент. От 2001 година е делегат на благосклонност на Агенцията за бежанците на Организация на обединените нации.

Часове по-късно двупартийна комисия от американски сенатори разгласи, че е реализирано съглашение за възобновяване на действието на наредбата. Камарата на представителите го утвърди преди година, само че той бе занимателен в Конгреса поради разногласия за достъпа до оръжия и други проблеми.

"Благодарен съм, че този сериозно значим двупартиен законопроект е задвижен напред и чакам да бъде колкото се може по-скоро на бюрото ми ", съобщи президентът на Съединени американски щати Джо Байдън.

По време на събитието компания на актрисата правеше огромната ѝ щерка - 17-годишната Захара.



За специфичната среща 46-годишната актриса бе заложила на непоколебим грациозен тоалет - отбор от черна рокля и дълго вталено сако на Valentino за 2 060 $. Стилната ѝ визия бе допълнена само от красиво перлено колие и токчета на висок ток.

Захара пък бе надалеч от строгия дрескодна майка си, като се появи в обичаните си плитки, само че този път боядисани в синьо. Тя бе облечена в къса рокля, разкриваща стройните ѝ крайници, съчетана със спортни обувки.



Дали през днешния ден има сътрудник до себе си е въпрос, който продължава да вълнува мнозина. Затова и медиите търсят всевъзможни мотиви да я свържат с един или различен мъж.

Така да вземем за пример, през октомври предходната година се заприказва даже, че Анджелина се е събрала с някогашния си брачен партньор - Джони Лий Милър, откакто папараци снимаха тогавашните съпрузи по време на вечеря в Бевърли Хилс, Калифорния. 46-годишната Джоли и 48-годишният Милър бяха женени от 1996 до 1999 година откакто се събраха на снимачната площадка на трилъра "Хакери " през 1995 година

По-рано пък, през юни 2021 година, Джоли бе видяна да идва в жилището на Милър в Ню Йорк, държейки в ръка скъпа бутилка вино. Няколко часа по-късно си бе тръгнала.

Факт обаче е, че до през днешния ден мъж на публични събития до нея към момента не се е появил, като измежду най-предпочитаната компания в сходни случаи не престават да бъдат децата ѝ.

Неведнъж в изявленията тя е заявявала, че след развода с Брад Пит избира да бъде сама и че не има намерение да се обвързва с който и да е било.

"Вероятно имам доста дълъг лист с „ не “-та ", споделя тя в изявление за токшоуто "Daily Pop " в средата на предходната година. "Сама съм от доста време. "



"Имам шест доста способни деца... Понякога, несъмнено, се събуждам с мисълта, че би трябвало да се уверя, че са добре прочувствено. Но ми се коства, че преди няколко години нещата се обърнаха и в този момент те се грижат аз да съм добре ", споделя още Анджелина за живота си след раздялата с Брад Пит.

Тя признава още, че краят на връзката ѝ с Брад ѝ е оказал помощ да се върне към себе си, а най-вече за това да се почувства жива и пълноценна тя дължи на поддръжката, която е получила от децата си.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР