Анджелина Джоли влиза в ролята на свирепия воин Тина в

...
Анджелина Джоли влиза в ролята на свирепия воин Тина в
Коментари Харесай

Анджелина Джоли се превръща в свиреп войн

Анджелина Джоли влиза в ролята на свирепия боец Тина в новия кино шлагер " Вечните ", който ще можем да гледаме в салоните от 5 ноември.

" Вечните " са едни от най-могъщите герои от вселената на Марвел, които живеят измежду хората на Земята от хиляди години. Но знаели ли сме за това? Къде са били по време на борбата с Танос и за какво не се намесват в нито един човешки спор до момента? Отговорите на тези и още доста други въпроси ще открием единствено в кината, а в особено видео зад кулисите, създателите на кино лентата ни срещат с част от значимите аспекти и тематиките на впечатляващата продукция, като в допълнение изострят желанието ни час по-скоро да преживеем на огромен екран тази грандиозна нова глава от Киновселената на Марвел.

Обещанието, което продуцентът Кевин Файги дава, е, че " Вечните " ще има голямо въздействие върху света на Марвел - по неговите думи, филмът ще изследва основаването на познатата ни галактика и напълно ще я предефинира. Освен това историята е засегне и последствията от войната с Танос и положението, в което се намира света след съдбовните събитията в " Отмъстителите: Краят ", а основен миг е появяването на антични същества, Девианти, за които се счита, че са изчезнали от дълго време, и които са най-големият зложелател на Вечните и желаят да унищожат човечеството.

Сблъсъкът сред двете съвсем безсмъртни раси дава обещание същински образен театър, какъвто сме привикнали да чакаме от Марвел, само че също по този начин филмът предлага и бездънен, човешки детайл, тъй като Вечните може и да са извънредно мощни супер герои, само че също по този начин са и същинско семейство с проблеми. Човекът който сплотява всички разнообразни аспекти на кино лентата и съумява да сътвори другия дух на продукцията, е носителката на " Оскар " режисьорка Клои Жао.

В зрелищната продукция ще забележим още Ричард Мадън като всемогъщия Икарис, Джема Чан като обичащата хората Серсея, Кумейл Нанджиани като притежаващия галактически сили Кинго, Лорън Ридлоф като супер бързата Маккари, Брайън Тайри Хенри като интелигентния откривател Фастос, Салма Хайек като мъдрия нравствен водач Аяк, Лиа Макхю като постоянно младата остаряла душа Спрайт, Дон Лий като могъщия Гилгамеш и Бари Киогън като сдържания отшелник Друиг. Станалият прочут с ролята си на Джон Сноу в " Игра на тронове " Кит Харингтън се превъплъщава в Черния рицар Дейн Уитман, който не е част от Вечните.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР