Анджелина Джоли влиза в ролята на свирепия воин Тина в ...

Анджелина Джоли влиза в ролята на свирепия воин Тина в

Анджелина Джоли се превръща в свиреп войн

Анджелина Джоли влиза в функцията на свирепия боец Тина в новия кино шлагер " Вечните ", който ще можем да гледаме в салоните от 5 ноември.

" Вечните " са едни от най-могъщите герои от вселената на Марвел, които живеят измежду хората на Земята от хиляди години. Но знаели ли сме за това? Къде са били по време на битката с Танос и за какво не се намесват в нито един човешки спор до момента? Отговорите на тези и още доста други казуси ще открием единствено в кината, а в особено видео зад кулисите, създателите на кино лентата ни срещат с част от съществените изгледи и тематиките на впечатляващата продукция, като в допълнение изострят желанието ни час по-скоро да преживеем на огромен дисплей тази грандиозна нова глава от Киновселената на Марвел.

Обещанието, което продуцентът Кевин Файги дава, е, че " Вечните " ще има голямо въздействие върху света на Марвел-по неговите думи, филмът ще изследва основаването на познатата ни галактика и напълно ще я предефинира. Освен това историята е засегне и последиците от войната с Танос и положението, в което се открива света след съдбовните обстоятелствата в " Отмъстителите: Краят ", а основен миг е появяването на антични същества, Девианти, за които се счита, че са изчезнали от дълго време, и които са най-огромният зложелател на Вечните и желаят да унищожат човечеството.

Сблъсъкът сред двете съвсем безсмъртни раси дава обещание реални образен театър, какъвто сме привикнали да чакаме от Марвел, само че също по този начин филмът оферира и бездънен, човешки детайл, тъй като Вечните може и да са извънредно мощни супер герои, само че също по този начин са и реално семейство с казуси. Човекът който сплотява всички разнообразни изгледи на кино лентата и съумява да сътвори другия дух на продукцията, е носителката на " Оскар " режисьорка Клои Жао.

В зрелищната продукция ще забележим още Ричард Мадън като всемогъщия Икарис, Джема Чан като обичащата хората Серсея, Кумейл Нанджиани като притежаващия галактически сили Кинго, Лорън Ридлоф като супер бързата Маккари, Брайън Тайри Хенри като интелигентния откривател Фастос, Салма Хайек като мъдрия нравствен водач Аяк, Лиа Макхю като постоянно младата остаряла душа Спрайт, Дон Лий като могъщия Гилгамеш и Бари Киогън като сдържания отшелник Друиг. Станалият прочут с функцията си на Джон Сноу в " Игра на тронове " Кит Харингтън се превъплъщава в Черния рицар Дейн Уитман, който не е част от Вечните.Източник: fakti.bg