Аналните броеници са може би един от най-подценяваните секс аксесоари.

...
Аналните броеници са може би един от най-подценяваните секс аксесоари.
Коментари Харесай

Анална броеница - как и защо

Аналните броеници са може би един от най-подценяваните секс аксесоари. Те са толкоз адаптивни, че ще намерите безчет способи да ги включите във вашия авантюристичен съкровен живот.

Исторически не знаем съвсем нищо за техния генезис - по кое време тъкмо са се появили е тематика, обгърната в тайнственост. Въпреки това, доста хора ги харесват като скъпо допълнение към половия им инвентар.

Какво съставлява аналната броеница

Въпреки че хората рядко ги взимат като първа играчка (а те са съвършени за това!), аналните броеници са съвършено допълнение както към секса, по този начин и към мастурбацията. Обикновено са формирани от 3 до 10 гладки топчета или мъниста на шнур или гъвкава пръчка. Предназначени са да подтикват сензитивните нервни окончания към ануса. По-специално, те ускоряват и повтарят интензивното чувство за навлизане (за разлика от аналните разширители, които след влизане обезпечават стимулация посредством разпъване и пълнота), написа sexwell.bg.

Аналните броеници могат да бъдат направени от разнообразни материали, само че най-често ще срещнете такива от силикон, стъкло, гума и пластмаса. В взаимозависимост от стила, топчетата на броеницата могат да бъдат идентични или степенувани по мярка, и да варират по форма - от кръгла през елипсовидна до конусовидна.

Това, което ги прави съвършени за начинаещи, е точно степенуваната им величина. Можете да започнете от най-мъничкото крайче, по-тънко от кутрето ви, и когато се чувствате задоволително удобно, да продължите нататък.

Как да ползвате анална броеница, само че първо, няколко на практика съображения!

Безопасността постоянно би трябвало да е преди всичко. Въпреки че има доста дизайни на анални броеници, някои не са напълно гладки. Преди всяка приложимост проверявайте за появили се грапавини и в случай че са се появили, не ги използвайте, с цел да не се нараните.

Задължително е да добавите и лубрикант - на водна основа за силиконови играчки или на силиконова основа за всички останали типове материи. Специфичните анални лубриканти са по-плътни и по-безопасни за ректума, който няма естествено смазване както при вагината. Правилното смазване оказва помощ за попречване на пострадване на деликатните вътрешни тъкани и усъвършенства качеството на вашето преживяване. Някои лубриканти даже имат обезболяващ резултат, които улесняват проникването.

Хигиената също е жизненоважна, тъй че когато избирате анални броеници, избягвайте такива с връвчици от найлон, които не могат да бъдат добре дезинфекцирани. За предпочитане са дизайни напълно от силикон, който е хипоалергенен, равен и елементарен за разчистване. Винаги съхранявайте аналните си броеници настрана от играчки за вагинален секс.

Всеки низ от мъниста би трябвало да има здрава, лесна за улавяне ръкохватка или необятна основа, с цел да не се „ изгуби “ във вътрешността в ректума. Широките Т-образни дръжки и халки са рационални и безвредни.

... а в този момент да се върнем на методите за прилагане!

1. Солова игра с анална броеница

Стъпка 1: Почистете се, отпуснете се. Вземете парещ душ, с цел да отпуснете всички напрегнати мускули и да се почистите добре.

Стъпка 2: Възбудете се. В взаимозависимост от това какво предпочитате, можете да си пуснете обичан порно филм или да започнете с друга играчка. Изживяването ви ще е доста по-добро, в случай че първо сте се разгорещили.

Стъпка 3: Лубрикирайте играчката и ануса. Нанесете лубрикант върху пръста си и разнесете в зоната на ануса. Прокарайте пръста си няколко пъти към него, до момента в който усетите, че се разхлабва естествено. Действайте постепенно – търпението и грижата ще се отплатят.

Стъпка 4: Подгответе броеницата. Покрийте добре топчетата ѝ с лубрикант. Започвайки с най-малкото, деликатно го разтрийте към и в ануса. Наклонете леко надолу, деликатно поставете първото топче. Това би трябвало да стане постепенно и да ви е прелестно. Като отделите време, вмъкнете толкоз мъниста, колкото желаете - не е нужно да вкарате цялата до дъно. Слушайте тялото си и реагирайте съгласно него.

Стъпка 5: Преценете по кое време да я извадите. Допълнителната стимулация е фантастична, когато е съчетана с анални броеници. Може да употребявате вибратор вагинално или клиторно, в композиция с подръпване на мънистата в дупето доставя в действителност интензивни чувства. Когато наближите кулминационната точка, постепенно и деликатно издърпайте мънистата. Това може да се направи преди, по време или след оргазъм. Различните хора харесват разнообразни чувства, тъй че експериментирайте, с цел да видите какво ви харесва. Не дърпайте бързо - не се пробвате да запалите косачка! Дърпайте ги напряко, не под ъгъл.

2. Използване на броеница върху сътрудник

Стъпка 1: Подготовка съвсем като при мастурбация. Споделянето на прекарването с аналната броеница има доста общи неща със соло играта. И двамата би трябвало да сте чисти, спокойни и въодушевени.

Стъпка 2: Много лубрикант! Щедрите количества лубрикант би трябвало да са част от любовната игра. Дайте на обичания си доста от това, което харесва, до момента в който нанасяте лубрикант върху ануса му. Нежните, търпеливи пръсти могат най-ефективно да нанесат смазката както от вътрешната страна, по този начин и извън на ануса. Едва когато сътрудникът ви е подготвен, би трябвало да започнете да вмъквате мъниста.

Стъпка 3: Бавно поставете мънистата... доста постепенно! Тук връзката става изключително значима, без значение дали е вербална или сте си договорили безмълвни сигнали. Разстелете под колегата си тъмна забрадка и лубрикирайте щедро броеницата. Дайте време на колегата си да свикне с чувството за играчката - първо отвън тялото, като я потъркате в перинеума и ануса, преди да започнете да поставяте мъниста. Натиснете първото хлъзгаво мънисто в ануса, доста деликатно. Трябва да се усеща меко и отстъпчиво, и да не изисква никакви старания. По това време е добре да включите вашите спомагателни възбуждащи техники (използване на пръсти, език, вибратор и т.н.) и да ги доближите до кулминационната точка.

Стъпка 4: Издърпайте. След като вашият ухажор е бил доведен до ръба на оргазма няколко пъти и е приел толкоз мъниста, колкото пожелае, може да е време да го освободите. Наблюдавайте деликатно колегата си, до момента в който стартира да демонстрира първите признаци на оргазъм, след което постепенно започнете да изваждате броеницата с съзнателно и премерено придвижване. Правилно направено, това ще усили към този момент интензивните чувства. След това е време за доста гушкане. Аналният секс може да накара хората да се усещат доста уязвими, тъй че във ваш интерес е да се уверите, че вашият сътрудник знае какъв брой го обичате.

От хигиенична позиция, не е целесъобразно да споделяте една и съща броеница, защото телата ни са разнообразни и всяко си идва със своята характерна бактериална фауна. Нека всеки има своя броеница, тъкмо такава, каквато му харесва.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР