На 49-годишна възраст е починала народният представител Петя Ставрева, която

...
На 49-годишна възраст е починала народният представител Петя Ставрева, която
Коментари Харесай

Почина депутат от 49-ия парламент

На 49-годишна възраст е умряла националният представител Петя Ставрева, която бе част от обединението " Продължаваме промяната - Демократична България " на мястото на Петър Куленски, откакто той стана кмет на Пазарджик. Новината бе обявена от пресцентъра на Политическа партия " Обединени земеделци ", на която тя бе и ръководител. 

Петя Ставрева е някогашен евродепутат от групата на Европейската национална партия в интервала 2007 до 2009 година. Тя е ръководител на Политическа партия " Обединени земеделци " от 2011 година. 

Работи в Комисиите по земеделие и развиване на селските региони, по бюджетен надзор и по тъждество на половете. През 2008 година тя инициира основаването на Обществен съвет за граждански  мониторинг върху усвояването на  средства от европейските фондове в земеделието. От 2009  година е ръководител на българо-френски комитет за побратимяване. През 2016 година тя е определена за ръководител на съдружие " Балканска земеделска камара “. Като специалист по Обща селскостопанска политика на Европейски Съюз тя взе участие в интернационалните организации и планове.

От 2001 година тя завежда “Връзки с обществеността " на Земеделския юношески съюз към Български земеделски народен съюз – Народен съюз. От 2004 година е ръководител на регионалното настоятелство на Земеделския юношески съюз, София-град. От 2002 година до 2005 година е районен координатор за България на интернационална организация на младите аграрни производители. От 2005 година е ръководител на Управителния съвет на съдружие “Младежки начинания 2004 ". През 2006 година е определена за член на Постоянното наличие на Български земеделски народен съюз – Народен съюз, секретар по интернационалните въпроси.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР