Анализаторите предвиждат потенциален възходящ скок на цената на Cardano (ADA),

...
Анализаторите предвиждат потенциален възходящ скок на цената на Cardano (ADA),
Коментари Харесай

Cardano затавря декември със забеелжителни печалби – какво следва?

Анализаторите плануват евентуален прогресивен скок на цената на Cardano (ADA), което демонстрира обещаваща траектория след удивително печелившия декември, най-доходоносния от 2017 година насам.

Анализатор, прочут като “ “, посочи основен миг за цената на ADA , намеквайки за пробив около настоящите равнища на опозиция към $0.7. Въпреки това, очаквайки мечи сюжет, той предвижда евентуално низходящо придвижване, предвиждайки дъно от $0.40.

Той акцентира на забележителното ценово противоречие, очаквайки всяко придвижване на Cardano от сегашните му равнища да бъде “ “, като изключително се концентрира върху концентрацията на ликвидност на ADA към $0.6.

Позоваването на силата на по-широкия крипто пазар, изключително на устойчивостта на Биткойн с намаляващи корекции и исторически ниска волатилност, прибавя тежест към евентуалния напредък на ADA.

Представянето на ADA през декември 2023 година, отбелязващо 61% нарастване, контрастира внезапно със спадовете през декември 2022 година (-23%) и 2021 година (-16%).

Този поврат значи устойчиво привършване на последното тримесечие на годината, характеризиращо се с възобновление на ADA. През предходните месеци се следиха обилни покачвания от 15% (октомври) и 28% (ноември) за ADA, които съответстваха с нарасналите бичи настроения в екосистемата на Cardano.

Мрежата означи нараснала интензивност, достигайки пиков потенциал за произвеждане на блокове, до момента в който пейзажът на Cardano DeFi продължи да се разраства, за което свидетелства новият исторически връх на общата заключена стойност (TVL) от над $440 милиона.

Анализаторите приписват усъвършенстваните DeFi благоприятни условия на ADA като фактор, който евентуално ще подтиква обилни облаги в идната бича фаза.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР