Според крипто анализатора Майкъл ван де Поуп, Polkadot (DOT) е

...
Според крипто анализатора Майкъл ван де Поуп, Polkadot (DOT) е
Коментари Харесай

Топ анализатор очаква огромен ръст на цената на тази криптовалута

Според крипто анализатора Майкъл ван де Поуп, Polkadot (DOT) е подготвен за забележителен скок на цената, евентуално удвоявайки цената си.

Ван де Поуп приписва това евентуално рали на огромни мрежови разработки, в това число идното издание на Polkadot 2.0 и бялата книга JAM (Join-Accumulate Machine).

Той също по този начин допуска, че корелацията на Polkadot с Етериум (ETH) може в допълнение да увеличи цената му, със последваща цел от $18.

Polkadot означи повече от 4% нарастване през последните 24 часа и все още на писане на публикацията се търгува на цена от $7.14. Ван де Поуп има вяра, че по-широкият пазар на алткойни е приключил своята фаза на промяна и в този момент е квалифициран за възходяща наклонност, евентуално достигаща нови върхове.

Следващите исторически върхове биха могли да бъдат към 60%-70% над актуалните равнища. Той чака Етериум да доближи тези върхове през идващите два до четири месеца.

Въпреки че остава оптимистичен за Биткойн (BTC) , Ван де Поуп чака наново тестване на равнището от $68,000 на 12-часовата графика, преди да възобнови възходящата си траектория.

Въпреки това той допуска, че алткойните могат да надминат Биткойн през идващите месеци, защото доста от тях сега са подценени спрямо BTC, което съставлява евентуални благоприятни условия за напредък.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР