Базираната на Solana меме криптовалута DogWifHat регистрира 8% увеличение на

...
Базираната на Solana меме криптовалута DogWifHat регистрира 8% увеличение на
Коментари Харесай

Прогноза за цената на меме токена DogWifHat

Базираната на Solana меме криптовалута DogWifHat записва 8% нарастване на цената през последните 24 часа и сега се търгува на малко под $3.

Май беше незабравим месец за доста криптовалути. С непрекъснатото повишаване на цената на Биткойн , целият крипто пазар набира скорост. DogWifHat се възползва от тази наклонност, възстановявайки изгубената си стойност.

През последния ден DogWifHat сподели означи от 8%, което показва постепенна възходяща наклонност. Според прогнозите на CoinCodex токенът може да доближи по-високи ценови равнища до края на месеца.

Според тези прогнози DogWifHat може да се търгува на $9 до 20 юни 2024 година Това съставлява евентуално нарастване от 222.67%, макар настоящите мечи настроения. През последния месец DogWifHat е претърпял 14 от 30 позитивни търговски дни с 8.18% % на волатилност.

Освен това се чака DogWifHat да нарасне с близо 40% до 29 май, евентуално достигайки границата от $4. 30-дневната прогноза допуска, че DogWifHat ще бъде оценен на Щатски долар.,43 до 29 май 2024 година, което отразява вероятно нарастване от 47.41% въз основа на последните пазарни трендове.

Гледайки напред към годишната прогноза за 2024 година, DogWifHat остава значим токен в блокчейна Solana и известен избор измежду вложителите. CoinCodex предвижда, че при продължителна поддръжка на пазара DogWifHat може да се повиши до $13 в дълготраен проект. Те предвиждат, че DogWifHat ще търгува в диапазон от $3 до $13.92 и в случай че доближи горната цел, това ще съставлява нарастване от близо 370%.

Тъй като DogWifHat продължава да се движи по настоящата пазарна вълна, капацитетът му за напредък наподобява мощен, което го прави знак за наблюдаване през идващите месеци.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР