Експертите от сектора са оптимистично настроени за по-благоприятна регулаторна среда

...
Експертите от сектора са оптимистично настроени за по-благоприятна регулаторна среда
Коментари Харесай

2025 година ще е “годината на крипто политиките”

Експертите от бранша са оптимистично настроени за по-благоприятна регулаторна среда за криптовалутите през 2025 година, откакто неотдавна се случиха позитивни събития.

Политическият анализатор на Bloomberg Нейтън Дийн посочи капацитета за смяна в крипто политиката, базирайки се нa утвърждението на борсово търгуваните фондове (ETF) за Биткойн и Етериум и двупартийната поддръжка за регулаторни ограничения като Закона FIT .

Дийн загатна и опцията за основаване на рамки за постоянни монети до края на идната година.

Въпреки пълномощията на Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища (SEC) да контролира плановете, които се стремят да класифицират токените като артикули, а не като скъпи бумаги, Дийн преглежда тези въпроси като управляеми, защото промишлеността придобива изясненост по закона.

Извън Съединените щати регулаторните подходи също се насочиха към контролиране, а не към прецизно използване. Дебютът на първите борсово търгувани артикули (ETPs) за Биткойн и Етериум на Лондонската фондова борса, утвърден от Органа за финансов контрол на Обединеното кралство (FCA), алармира за позитивна стъпка към одобряването на Обединеното кралство като световен крипто център.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР