В новаторско развитие в рамките на Web3 екосистемата, Blast, блокчейн

...
В новаторско развитие в рамките на Web3 екосистемата, Blast, блокчейн
Коментари Харесай

Блокчейнът на Blast достигна шеста позиция в класацията на DeFi мрежите

В новаторско развиване в границите на Web3 екосистемата, Blast, блокчейн от втори пласт на Етериум, си обезпечи шесто място по обща заключена стойност (TVL) измежду всички блокчейни.

Това достижение , надминаващо мрежата Base на Coinbase, Cardano , Sui и Polygon , акцентира бързия напредък на Blast и възходящото значение в пейзажа на децентрализираните финанси (DeFi).

Възходът на Blast притегли вниманието на DeFi общността, позиционирайки се до огромни играчи като Етериум , Tron и Solana .

Това удивително нанагорнище акцентира капацитета на Blast да революционизира промишлеността и да подтиква нововъведенията в блокчейн технологията.

Трябва да се означи, че TVL на Blast означи забележителен скок, отразяващ неговите усъвършенствани характерности за сигурност и ликвидност, които привлякоха възходяща потребителска база.

Освен това се чака идно надграждане за поддръжка на “spots ” (бинарни огромни обекти) да усъвършенства в допълнение опциите на Blast, сигнализирайки неговия ангажимент за непрестанно усъвършенстване и нововъведения.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР