Американското издание Newsweek публикува статия, в която се сравняват Cadillac-ът

...
Американското издание Newsweek публикува статия, в която се сравняват Cadillac-ът
Коментари Харесай

Сравниха лимузините на Тръмп и Путин

Американското издание Newsweek разгласява публикация, в която се съпоставят Cadillac-ът на Тръмп и новата лимузина от плана "Кортеж ", предопределена за Владимир Путин. Изданието дефинира връзките сред двамата президенти, като "интересни ", само че натъртва на обстоятелството, че и двамата изпитват неприкрит интерес към първокласни лимузини.

Анализирайки съветската лимузина Aurus от Newsweek означават сходството им с английските Rolls Royce Phantom и Rolls Royce Ghost. Според американците колата на Путин е по-технологична и по-мощна. Отбелязва се, че V-образният дванайсетцилиндров мотор на Aurus е по-добър от V осмака, носещ прозвището The Beast.



Освен, че е по-нова, по-мощна и по-технологична, лимузината на Путин е и по-лека с звук и половина, а що се отнася до интегрираните технологии за отбрана, както и до бронировката на двата автомобила, то от изданието считат, че и Aurus, и The Beast са еднообразно добре оборудвани. В публикацията се загатва обаче, че Тръмп напълно скоро ще има нов автомобил.

Авторът от Newsweek се базира на информация от канала Fox News, съгласно която новата версия на президентския Cadillac ще се появи още това лято, като съгласно данните контрактът е на стойност $15 млн. и към този момент е подписан. Идеята е новият The Beast да е доста по-добър от настоящия и най-много да превъзхожда съветския Aurus.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР