Американският президент Доналд Тръмп повтори намерението си да подпише указ,

...
Американският президент Доналд Тръмп повтори намерението си да подпише указ,
Коментари Харесай

Тръмп пак се заканва заради протестиращите в САЩ, Twitter пак го санкционира

Американският президент Доналд Тръмп повтори желанието си да подпише декрет, допускащ на протестиращи да бъдат осъдени със затвор до 10 години, даже в случай че единствено се " опитат да обезобразят " някакъв монумент или скулптура, съобщи БГНЕС.
Федералното държавно управление на Съединени американски щати ще подсигурява отбраната на огромните национални монументи от протестиращи по време на безредиците в страната от края на май. Това акцентира Тръмп, говорейки във вторник в Юма в Аризона, където той дойде, с цел да се запознае с построяването на бариерната стена на границата с Мексико.
" Това (събаряне на паметници) във федерален (мащаб) няма да се случи. В противоположен случай те (участниците в сходни протести) ще заплащат скъпо и те го знаят ", даде обещание Тръмп.
Той разяснява опит на стачкуващите да разрушат монумент на седмия президент на Съединени американски щати Андрю Джексън (1767-1845 г.) тъкмо пред Белия дом. " Честно казано, не мисля, че те даже знаят кого изхвърлят Това не са протестиращи. Те са подстрекатели ", съобщи американският президент. Според него, " федералните скулптури, монументи, здания " - най-вече в столицата на Съединени американски щати - ще бъдат предпазени.
В същото време ръководителят на американската администрация означи, че американските управляващи ще прегледат опцията да дават посредством посочения декрет назад влияние за по-тежки санкции. " Ние ще проучим този въпрос във връзка с влизане в действие със задна дата. Можем да се върнем [към последните бунтове] и да проучим нанесените от тях (вандалите) вреди ", предизвести Тръмп.
Президентът добави: " Щатските управляващи бяха слаби, извънредно слаби във връзка с отбраната на тяхното културно завещание ". Той уточни, че в тази обстановка федералното държавно управление е готово да им помогне.
Междувременно обществената мрежа Twitter още веднъж глоби Тръмп поради държанието му в Twitter - поради следващото известие, ориентирано против протестиращите, като го етикетира като " злоупотребяващо ", съобщи Агенция Франс Прес.
Компанията приложи правилото против " злоупотребяващо " наличие против пост, в който той заплашва да употребява мощ против протестиращите в столицата на Съединени американски щати. Този ход се оказа първият, употребяващ този стандарт от Twitter против президента. По-рано платформата маркираше някои от мненията на Тръмп като подвеждащи и нарушаващи нейните стандарти, ориентирани срещу поощряване на насилието.
" Никога няма да има " самостоятелна зона " във Вашингтон D.C., до момента в който съм ваш президент. Ако се опитат, ще бъдат посрещнати със сериозна мощ! ", написа Тръмп в обществената мрежа.
За да работи по този начин, Twitter изисква потребителите да натиснат икона, с цел да прочетат туита на Тръмп, с етикет на известието, че " нарушава разпоредбите на Twitter за злоупотреби в държанието ", само че че ще остане забележим " в полза на обществото ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР