Американският държавен секретар Майк Помпейо изказа опасения, че бъдещият мирен

...
Американският държавен секретар Майк Помпейо изказа опасения, че бъдещият мирен
Коментари Харесай

Помпейо: Опасяваме се, че мирният план за Близкия изток може бъде отхвърлен

Американският държавен секретар Майк Помпейо изрече опасения, че бъдещият кротичък проект на Съединени американски щати за Близкия изток, квалифициран от Джаред Къшнър, шурей на президента Доналд Тръмп, може да бъде посрещнат със песимизъм и да бъде сметнат за " неупотребим ", заяви през вчерашния ден в. " Вашингтон пост ", представен от Франс прес.

Икономическите аспекти на този проект, целящ да позволи израелско-палестинския спор, ще бъдат оповестени на 25-26 юни по време на конференция, проведена в Манама, Бахрейн.

Той към този момент беше отритнат от палестинците, които считат, че Вашингтон е обезсърчителен сътрудник поради безусловната му поддръжка за Израел, напомня Българска телеграфна агенция.

Мирният проект " може да бъде отритнат ", съобщи във вторник Майк Помпейо по време на частна среща с Конференцията на ръководителите на главните американски еврейски организации, показва " Вашингтон пост ".

" Може би в края на краищата хората ще кажат " Това не е нищо автентично, това няма да проработи за мен ", с други думи: " В него има две положителни неща и девет неприятни, не благодаря ", привежда част от думите на Помпейо изданието, като цитира достигнал до него аудиозапис.

" Разбирам за какво хората считат, че това е съглашение, което единствено израелците могат да харесат ", сподели Помпейо, представен от " Вашингтон пост " и добави: " Разбирам тази реакция. Надявам се единствено да се вслушат и да се реализира най-малко дребен прогрес в тази посока ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР