Американският баскетболист Джон Флорвиъс използва профила си в социалните мрежи,

...
Американският баскетболист Джон Флорвиъс използва профила си в социалните мрежи,
Коментари Харесай

Джон Флорвиъс се сбогува с Левски и обяви: Беше едно невероятно пътуване

Американският баскетболист Джон Флорвиъс употребява профила си в обществените мрежи, с цел да се сбогува прочувствено с тима на Левски, откакто по-рано през днешния ден стана ясно, че 33-годишният играч ще продължи кариерата си в Рилски състезател.

Трансферът на Флорвиъс в посока Самоков бе подбуден от финансовите проблеми на " сините ", към които той се причисли през месец септември 2022-а година.

За общо 15 месеца в клуба американецът се трансформира в главен играч, като през март тази година оказа помощ на Левски да победи с Купата на България след победа на финала против ЦСКА, а доскоро повече от два месеца стана най-резултатен при успеха на столичани против Балкан Ботевград в разногласието за Суперкупата на страната.

На потегляне от тима Флорвиъс изрече своите благодарности към всичките си съотборници и треньори, както и към почитателите, описвайки своя престой при " сините " като " едно необикновено пътешестване "

" Искам особено да благодаря на Левски за невероятните два сезона баскетбол. Вие ме посрещнахте и ме приехте като семейство от първия ден, в който дойдох в София и постоянно ще съм признателен за всеки един миг. На почитателите желая да благодаря за цялата поддръжка и преданост. През хубавите и неприятните времена вие останахте мощни за тима ", написа американецът.

" На моите съотборници и треньори - вие ми помогнахте да израсна като състезател и човек. Беше едно необикновено пътешестване. Въпреки всичко, ние продължихме да се борим и постигнахме няколко незабравими победи. Спечелих първата си Купа и Суперкупа на България с вас, момчета. Затова желая да ви благодаря от цялото си сърце. Благодаря, Левски! До нови срещи ", добави Джон Флорвиъс.

Наред с Флорвиъс отборът на





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР