Американският актьор Крис Нот бе отстранен от телевизионния сериал Закрилникът

...
Американският актьор Крис Нот бе отстранен от телевизионния сериал Закрилникът
Коментари Харесай

Крис Нот отстранен от Закрилникът след обвиненията в насилие

Американският артист Крис Нот бе отхвърлен от телевизионния сериал " Закрилникът " поради обвиняванията в полово принуждение против него. Това заяви " Холивуд Рипортър ", като се базира на изказване на Universal Television, продуцентската компания, която стои зад плана на телевизия CBS.

" Крис Нот към този момент няма да се снима в нови епизоди на сериала " The Equalizer ", заповедта влиза в действие неотложно ", цитира изданието взаимно изказване на двете компании. В него се прецизира, че артистът ще се появи в още един епизод, който към този момент е финализиран.

Решението за премахване на Нот от плана идва четири дни откакто изданието заяви за обвиняванията, отправени против него от две дами. И двете настояват, че артистът е направил полово посягане върху тях - в единия случай в Лос Анджелис през 2004 година, а във втория - в Ню Йорк през 2015 година Нот отхвърля обвиняванията. Непосредствено след първата обвинителна обява обаче артистът загуби няколко контракта.

В " Закрилникът ", роман за човек, подготвен да се притече на помощ на другите, Нот играе ролята на някогашен шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ. Най-известен е с присъединяване си в сериалите " Закон и ред " (Майк Логан) и " Сексът и градът " (Мистър Биг или Тузара).
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР