Време е да накарате мозъка си да работи с тази

...
Време е да накарате мозъка си да работи с тази
Коментари Харесай

Имате „гениално ниво на интелигентност“, ако можете да решите математически пъзел само за пет секунди

Време е да накарате мозъка си да работи с тази комплицирана математическа главоблъсканица – вие сте „ талант “, в случай че можете да решите сумите в границите на секунди.

Независимо дали сте били факир по математика в учебно заведение или това е бил най-ужасяващият ви предмет, всички можем да си спомним по какъв начин седяхме в клас и се опитвахме да разберем главозамайващи уравнения. Всички знаем какъв брой е значимо да поддържаме мозъка си деен, тъй че за какво не освежите уменията си по математика и видите дали можете да разберете отговора на този въпрос за IQ?

Математическият пъзел може да помогне за възстановяване на уменията за решение на проблеми и да подобрите сериозното си мислене. Ще би трябвало да мислите бързо и да се концентрирайте, в случай че желаете да съумеете. Само тези с най-високо равнище на IQ могат да схванат отговора единствено за пет секунди.

Колко сте образован? Нека разберем. На изображението нагоре ще видите поредност от суми. Представяте ви математически проблем, който ви моли да намерите цената н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР