Руските въоръжени сили се развиват с ударни темпове, а украинските

...
Руските въоръжени сили се развиват с ударни темпове, а украинските
Коментари Харесай

Ел Паис: Руската армия се развива с ударни темпове

Руските въоръжени сили се развиват с ударни темпове, а украинските военни и НАТО признават, че Руската федерация е направила първокласен скок в съпоставяне със обстановката при започване на спора. Това написа испанският вестник , оповестява ТАСС.

Според " Ел Паис " актуалната обстановка е друга от тази през 2022 година Изданието цитира думите на главнокомандващия на съюзническите въоръжени сили на НАТО в Европа, американския военачалник Кристофър Каволи, съгласно който през миналата година съветската войска е посочила нараснала дарба за образование и акомодация от тактическа и софтуерна позиция.

Както отбелязва вестникът, украинските военни са оповестили превъзходството на Руската федерация в Авдеевското направление. Реалността е, че Русия е по-силна във военно отношение, в сравнение с при започване на спора, акцентира " Ел Паис ". 

По-рано украинският президент Владимир Зеленски в изявление за американската телевизионна компания CBS съобщи, че Киев ще загуби спора, в случай че не получи помощ от Вашингтон. По думите му, във Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) съвсем не е останала артилерия. Главнокомандващият на ВСУ Александър Сирски неведнъж назова обстановката сложна съвсем по цялата протежение на линията на бойно прикосновение и също по този начин призна вероятността от нахлуване на съветските въоръжени сили в избрани посоки, показва ТАСС.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР